Cele mai fericite zile din luna mai vor aduce foarte multă dragoste și vor fi pline de noroc pentru toate zodiile. Din păcate, acestea nu vor fi decât 4, dar prima dintre ele este chiar ziua de 1 mai. Iată care sunt zilele fericite și ce activități sunt favorizate în cele 4 zile.

Ziua de 1 mai

Conform horoscopului din această lună, ziua de 1 mai și îndeosebi după amiaza acestei zile va fi o perioadă foarte fericită pentru toate zodiile. Este adevărat că cei mai mulți dintre noi avem liber și ne petrecem aceste zile cu oamenii dragi, cu familia, cu prietenii sau cu un iubit.

Însă este o zi favorizată de astre, cu multă dragoste și, poate, unii dintre noi chiar își fac planuri de nuntă pe 1 mai pentru lunile august și septembrie. Orice plan în care dragostea este în prim plan va fi cu adevărat norocos, dacă este gândit, discutat și planificat pe 1 mai.

Ziua de 4 mai, sâmbătă

Cea de a doua zi cu adevărat fericită din luna mai este sâmbătă, 4 mai, când va fi Luna nouă în Taur. Și aceasta este o zi plină de dragoste și de pasiune. În semnul Taurului, Luna nouă favorizează întotdeauna începuturile unor planuri legate de cuplu, de familie, de dragoste și chiar de aventuri.

Va fi o zi excelentă pentru cei singuri, deoarece au foarte multe șanse să găsească pe cineva sau să găsească o modalitate simplă prin care pot cunoaște mai mulți oameni.

Zile fericite în luna mai. Luni, 6 mai

Data de 6 mai face parte din acele zile fericite din luna mai de care trebuie să profiți cât mai mult. Este o zi cu adevărat norocoasă pentru cei care au decizii importante de luat, pentru cei care se află în pragul unei eveniment major, pentru cei care se mută, dau examene sau pur și simplu fac o schimbare importantă pentru ei.

Ziua de 6 mai este o zi norocoasă și pentru cei care vor să călătorească, precum și pentru cei care se întâlnesc acum cu prietenii, astfel că merită să planifici o ieșire cu oamenii pe care îi apreciezi, oricât ai fi de ocupată.

Ziua de 21 mai, marți

Se spune că marțea sunt 3 ceasuri rele, dar pe data de 21 toate orele vor fi de bun augur, iar vibrațiile astrelor ne vor ajuta să facem un progres important fie la muncă, fie în viața personală, dacă începem planuri noi.

Este o zi a construcției, după cum arată horoscopul lunii mai, este o zi în care punem cărămizi noi în planurile concepute și începute deja și este o zi în care putem repara ceea ce s-a fisurat.

Pe 21 mai, când se încheie zodia Taurului și Soarele intră în Gemeni, este o zi favorabilă tuturor zodiilor. În același timp, Mercur intră și el în zodia Gemenilor, care este zodia lui de domiciliu, iar aici toată energia acestui astru este amplificată și va fi o zi excelentă pentru negocieri, câștiguri și călătorii.