Cele mai ciudate apariții de la gala Premiilor Grammy 2020. Bărbați îmbrăcați în femei, pălării acționate prin telecomandă

Grammy 2020

Anul acesta, gala Premiilor Grammy, care a avut loc duminică, în Los Angeles, a fost dominată de Billie Eilish, care, la 18 ani, a reușit să plece cu cele mai multe premii acasă.

Eilish a câștigat 5 premii, printre care pentru cel mai bun album, cântecul anului sau cel mai bun artist. „Bad Guy” a fost nominalizat drept cel mai bun cântec al anului, cea mai bună înregistrare și cea mai bună compoziție, în timp ce „When We All Fall Asleep, Where Do We Go” a câștigat cel mai bun album al anului, precum și cel mai bun album pop.

A fost pentru prima oară, din 1981, când toate cele mai râvnite premii au ajuns la un singur artist.

Însă, lăsând la o parte premiile, a fost o gală a ciudaților. Dacă în alți ani glamour-ul era cuvântul de ordine, anul acesta prezențele au fost mai degrabă bizare.

Unghiile gicantice și bogat accesorizate au fost vedete, unii artiști, bărbați, s-au îmbrăcat în femei și s-au purtat inclusiv pălării acționate prin telecomandă. Să sperăm că aceste tendințe ciudate vor rămâne doar pe covorul roșu!

Vezi și Grammy 2019: Ce-au purtat vedetele și apariția surpriză a galei. O cântăreață a venit într-o rochie-stridie | GALERIE FOTO

Citește și: