Care sunt cele mai ascunse dorințe ale zodiilor

Care sunt cele mai ascunse dorințe ale zodiilor

Te-ai întrebat vreodată ce le inspiră cu adevărat pe zodii, ce dorințe secrete au și după ce tânjesc în viață? Poate că unele vorbesc liber despre marile lor ambiții, dar majoritatea zodiilor preferă să le păstreze doar pentru ele.

 

Berbecul visează… să ajungă un mare conducător

Doar se știe că și Hitler a fost Berbec. Dar câți dintre nativii zodiei sunt capabili să devină politicieni și lideri de renume? Poate nici 1%.

Taurul visează… la stabilitate

Nativul Taur are nevoie de securitate și stabilitate în toate sectoarele vieții. Și încearcă să obțină acest lucru câștigând cât mai mulți bani. Fără bani, simte că pierde pământul de sub picioare…

Gemenii visează… la experiențe noi

Spirite neliniștite, Gemenii se împacă greu cu monotonia și stabilitatea. Nici în dragoste, nici în carieră nu sunt prea consecvenți. Vor mereu ceva nou în viața lor… dar nici nu știu cât de mult riscă!

Racul visează… să fie independent

Oricât ar părea ei de fragili, nesiguri și plini de toane, nativii Raci visează în secret să fie puternici și independenți. Cu toate acestea se refugiază în sânul familiei, când dau de greu.

Leul visează… să fie respectat

Indiferent de realizările lui, oricât de mici și insignifiante ar fi pentru ceilalți, Leul așteaptă să fie lăudat, aclamat și respectat. Se străduiește să ajungă sus și, uneori, reușește, dar nu ține cont că respectul nu ține de bani sau carieră.

Fecioara visează… la dragoste deplină

Nativii Fecioară vor să fie iubiți de toți, să fie îndrăgiți și căutați de prieteni și să fie adorați de partenerii sau partenerele de viață. Și ei oferă dragoste, dar așteaptă mult mai mult de la persoana iubită. Uneori, prea mult!

Balanța visează… la o viață fără griji

Tendința Balanțelor de a echilibra totul în jurul lor vine, de fapt, din teama de a se confrunta cu problemele vieții. Toți vrem o viață lipsită de griji, dar pentru Balanțe aceasta este o necesitate vitală.

Scorpionul visează… să ajungă în top

Nativii Scorpioni sunt norocoși din fire și au șansa de a realiza lucruri frumoase în viață. Dar nu se mulțumesc cu puțin, mai ales când ceilalți îi îndeamnă să te potolească. Ambiția îi îndeamnă cât mai sus, chiar dacă prăbușirea este dureroasă.

Săgetătorul visează… să schimbe lumea

Visător, ambițios și inventiv, nativul Săgetător ar vrea să schimbe lumea și tot ce e în jurul lui, chiar dacă îi merge bine. În concepția lui, întotdeauna e loc de mai bine și mai ales de ceva nou.

Capricornul visează… să fie adorat de familie

Chiar dacă sunt carieriști și interesați de bani și confort, Capricornii își doresc foarte mult o familie unită, care să îi iubească și să îi admire. Ei vor să fie un adevărat exemplu pentru cei dragi.

Vărsătorul visează… să fie inegalabil

Se știe că nativii Vărsător se străduiesc să iasă în evidență, să se desprindă de mulțime și să facă lucruri excepționale. Unii chiar reușesc, dar există și riscul să rămână singuri, să nu îi urmeze nimeni pe calea lor întortocheată.

Peștii visează… să transforme cele mai ciudate dorințe în realitate

Se știe că Peștii au o imaginație de invidiat! În fantezia lor, totul e posibil, dar ar vrea ca cele mai frumoase visuri să se transforme și în realitate. Când nu reușesc, devin posaci și plictisiți.

sursa foto: 123rf.com