Ea e femeia care, la 53 de ani, inca e model pentru costume de baie! E cel mai varstnic model care a pozat pentru Sports Illustrated

la 53 de ani e moel pentru costume de baie

La varsta la care alte femei sunt bunici cu norma intreaga, interesate mai mult de ce mai pot gati decat de ce pot face ca sa arate mai bine, Paulina Porizkova e inca model pentru costume de baie.

Recent, aceasta, ajunsa la 53 de ani, a pozat (din nou) pentru revista Sports Illustrated. Mai mult, nu a avut nicio problema sa pozeze chiar topless!

Prima oara cand a aparut in paginile revistei s-a intamplat in urma cu 36 de ani. De atunci, a pozat de nenumarate ori pentru revista, iar anul trecut s-a dezbracat complet si s-a lasat imortalizata. Sustine insa ca e mai simplu sa pozezi nud decat in costum e baie.

Aratand ca nu s-au schimbat prea multe in 30 de ani, vedeta a pozat din nou intr-o pereche de bikini care ascund foarte putine.

 

View this post on Instagram

 

Tuesday evening, Marthas Vineyard. ⚓️?? . . ? cred: Teodora Roma ? . #paulina4decades

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) on

E cea mai „varstnica” dintre modelele care au aparut in paginile revistei, dar e mandra ca publicul inca o iubeste, in ciuda faptului ca a refuzat sa faca „ajustari”. Sustine ca, la fel ca oricare alta femeie, are celulita si riduri si nici pielea nu mai e la fel de ferma. Insa un ochi neantrenat nu vede cu siguranta nimic din toate acestea.

 

View this post on Instagram

 

Miami. ?☀️

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) on

Vezi si Salma Hayek e o femeie desăvârșită! Așa arată în costum de baie o femeie de 52 de ani, cu forme!

Citeste si: