În vârstă de 29 de ani, vedeta, care a câștigat titlul de cel mai puternic om din lume, a postat pe Instagram o fotografie cu el și soția lui, pe care, bineînțeles, o ține în brațe ca pe un fulg de nea.

 

View this post on Instagram

 

It is with great pleasure that I now get to call Kelsey Morgan Henson my wife!❤️ . I get to hold this beautiful woman through thick and thin for the rest of our lives! I’m so excited for all of the future adventures we will tackle side by side. @kelc33 ?? #justmarried

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

”Cu imensă plăcere o numesc acum pe Kelsey Morgan Henson soția mea! Sunt entuziasmat gândindu-mă la toate viitoarele aventuri pe care le vom trece unul lângă altul”, a scris el pe rețeaua de socializare.

Soția lui are 28 de ani și, pe lângă el, pare o mogâldeață. Hafþór măsoară peste 2 metri, în timp ce Kelsey Morgan Henson are doar 1,57 metri.

Cei doi s-au cunoscut în septembrie 2017 în Canada, țara ei de origine, când ea l-a recunoscut pe actor și i-a cerut un autograf. Lucrurile s-au legat de la sine apoi și, la un an distanță, iată-i căsătoriți.

Vezi și A uitat-o deja! Fostul soț al lui Meghan Markle s-a recăsătorit. Actuala soție e putred de bogată

Citește și: