Cel mai nou cuplu din showbiz! Brad Pitt se iubește cu una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood

Brad Pitt a amenintat cu moartea

Cel mai nou cuplu din showbiz! Brad Pitt (55 de ani) se iubește cu una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Cu nimeni alta decât frumoasa Charlize Theron (43 de ani).

 

Cei doi au fost văzuți împreună cât mai des, chiar și în public, iar starul din „Sweet November' a fost surprinsă și megând în casa actorului din Loz Feliz.

 

Cel care le-a făcut cunoştinţă a fost chiar Sean Penn, fostul logodnic al actriţei originare din Africa de Sud, potrivit The Sun. La început a fost prieteni însă ulterior și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt, iar de la Crăciun formează un cuplu.

Charlize Theron și Brad Pitt formează un cuplu de la Crăciun

„Se văd de aproape  o lună. Au fost prieteni un timp, în mod ironic Sean le-a făcut cunoștință, dar apoi lucrurile între ei au evoluat', a declarat o sursă.

Weekendul trecut, Charlize și Brad au fost văzuți împreună după ce au participat separat la lansarea unor filme.  Brad a mes să vadă „ If Beale Street Could Talk', film la care este producător executiv , iar Charlize a fost invitat special la vizionarea filmului „Roma' de la Chateau Marmont  din Los Angeles.

„Brad a venit apoi la Chateau. Și-a schimbat hainele și i s-a alăturat lui Charlize, într-un colț al barului.

„Ea bea un cocktail cu vodcă, în timp ce el a băut doar apă minerală. Bread părea să se simtă foarte bine în compania ei și păreau amândoi foarte fericiți', a mai spus sursa, precizând că actorul își ținea brațul pe gâtul ei.

 

Este prima relaţie serioasă a lui Pitt, după despărţirea de Angelina Jolie în 2016. Potrivit jurnaliştilor, Charlize Theron nu i-a cunoscut încă pe cei şase copii ai acestuia.

În vârstă de 43 de ani, actriţa are la rândul ei doi copii adoptaţi şi a mai avut relaţii cu vedete precum Keanu Reaves şi Ryan Reynolds. În 2015, Charlize a anulat nunta cu Sean Penn, pe care l-a prins că o înșela.

Zvonuri că Charlize Theron și Brad Pitt s-ar întâlni în secret au circulat și anul trecut în presa tabloidă, dar ele au fost dezmințite, pe vremea aceea cei doi fiind doar buni prieteni.