Cel mai neașteptat divorț al anului! Nimeni nu se aștepta ca ei să își spună „Adio”!

Cel mai neașteptat divorț al anului! Nimeni nu se aștepta ca ei să își spună „Adio”!

Despărțire neașteptată în showbiz. Revista americană OK! anunță că mariajul de cinci ani dintre Justin Timberlake și  Jessica Biel a ajuns la final. Acesta ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare divorțuri, ei având de împărțit o avere de 300 de milioane de dolari.

„Cei doi se ceartă din cauza copilului, a carierei și a altor femei, iar căsnicia lor e în pericol', scriu jurnaliștii de la publicația menționată.

Jessica Biel a fost luna trecută la gala de decernare a premiilor Emmy singură, având o apariție șocantă. Actrița părea foarte slăbită și tristă. „Nu se mai înțeleg de luni bune. Era o seară foarte importantă pentru Jess la premiile Emmy și de obicei au grijă să se afișeze împreună în fața camerelor de filmat. Faptul că Justin a refuzat să fie alături de ea arată faptul că relația lor s-a deteriorat.

Jessica Biel și Justin Timberlake formează un cuplu de 10 ani

Se pare că Justin se afla în noaptea galei în Brazilia, unde a susținut un concert, însă pe Biel a deranjat-o că nu și-a făcut programul astfel încât să fie lângă ea, așa cum a făcut mereu. „Jess se simte de multe ori de parcă ar fi o mamă singură și s-a săturat de situația asta. Ea nu mai are încredere în el', a declarat o sursă pentru OK!, precizând că Biel și Justine se ceartă și din cauza altor femei, actrița fiind convinsă că soțul ei o înșeală.

Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake s-a căsătorit cu actriţa Jessica Biel, pe 19 octombrie 2012, în sudul Italiei, după o relație de cinci ani, care a început în anul 2007. Cei doi artişti s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi au împreună un fiu, Silas Randall Timberlake, în vârstă de doi ani.

Citește și: