Cel mai drăgut lucru pe care prințul Harry l-a spus despre fiul lui. Dezvăluirea făcută de roșcovan

printul Harry a postat mai multe fotografii de Ziua Pamantului

Prințul Harry este foarte fericit de când a devenit tătic. El recunoaște că viața lui și a lui Meghan Markle s-a schimbat total în aceste aproape două săptămâni de când micul Archie a venit pe lume. Prezent la un eveniment oficial, roșcovanul a făcut dezvăluiri neașteptate despre micuț.

 

Mezinul familiei regale este foarte încântat de noul lui rol de tătic și vorbește de fiul lui de câte ori are ocazia. Așa s-a întâmplat și luni, când a mers într-o vizită oficială la spitalul pentru copii din Oxford.

Prințul Harry a stat de vorbă cu micii pacienți, tratați pentru leucemie și cancer, iar la un moment dat a primit cadou un ursuleț de pluș pentru micuțul Archie, iar roșcovanul a profitat de moment pentru a vorbi despre noul membru al familiei sale. Astfel, ducele de Sussex a recunoscut că bebelusul nu prea îl lasă să doarmă noaptea, dar a mărturisit că nu-și mai poate imagina viața fără fiul lui.

„El a mărturisit că s-a obișnuit cu bebelușul și că Archie s-a încadrat perfect în viața lor de familie și nu-și mai poate imagina viața fără fiul lui', a declarat o sursă pentru Hello Magazine.

Meghan Markle a născut luni dimineața, pe 6 mai,  un băiețel perfect sănătos, care a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe fiul lor după două zile.

Citește și: