Acesta este cel mai deștept câine. Uite ce a făcut după ce a văzut că oamenii cumpărau dulciuri cu bani!

cel mai destept caine

Negro e un câine care trăiește de ani buni în curtea unei facultăți din Columbia. E răsfățatul tuturor și, pentru că e simpatic nevoie-mare, primea frecvent de la studenți sau profesori câte o atenție dulce. Dar a decis că ajunge cu milogeala. Venise momentul să acționeze singur.

Multă vreme a urmărit profesorii, studenții și personalul instituției cumpărându-și cu bancnote dulciuri. Nici nu se punea problema să nu primească și el, dar era peste mândria lui de câine să cerșească.

Așa că, într-o zi, a luat o frunză în bot și s-a prezentat ceremonios la tejgheaua unde se vindeau dulciuri, dând cu înțeles din coadă. Surprinsă, dar abia stăpânindu-și râsul, vânzătoarea i-a îndeplinit dorința, dându-i ceva dulce.

De atunci, în fiecare zi, ba chiar de mai multe ori pe zi, Negro vine să-și cumpere ceva dulce. Iar cum averea lui e practic nelimitată, crescând la propriu în copaci, mersul la cumpărături a devenit tot mai frecvent.

În cele din urmă instituția i-a făcut o normă, pentru ca Negro să nu devină obez. Cățelul a rămas însă singurul client care poate folosi această monedă de schimb.

Foto: Facebook

Vezi și A căpătat un țel în viață după ce și-a luat un câine: M-a salvat, la propriu! Acum am de ce să mă trezesc dimineața. O poveste emoționantă|Video

Citește și: