Ceapă cu umplutură de carne

ceapă cu umplutură de carne

Pentru mesenii mei este o adevărată surpriză când îi servesc cu ceapă cu umplutură de carne! După ce gustă prima dată se întrec în complimente! 

Ingrediente pentru ceapă cu umplutură de carne:

● 8 cepe roșii mari
● 300 g carne tocată
● 50 g unt
● miezul a două felii de pâine
● 200 ml supă
● 2 linguri ulei
● 8 felii brânză chedar
● 1/2 legătură pătrunjel
● sare
● piper

1. Ceapa curățată de foile exterioare se fierbe 5 minute.
2. Se scurge bine, se curăță de foile interioare care se toacă mărunt. Se rumenesc apoi cepele în ulei.
3. Carnea se amestecă bine cu ceapa tocată, verdeața, miezul de pâine înmuiat și bine presat, sare și piper.
4. Se umplu cepele cu amestecul de carne, se așază în vasul de cuptor, se repartizează untul deasupra și se toarnă supa. Se lasă 30 de minute la cuptor. Imediat ce se scot se așază brânza deasupra.

S-ar putea să-ți placă și…