Însă din când în când mândria de a fi părinte câștigă, și mai postează câte o fotografie cu aceștia. Asta s-a întâmplat recent, când fosta jucătoare de tenis a arătat fanilor un instantaneu cu mezina Masha.

Masha-la-8-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

E o fetiță frumoasă, blondă, ca mama ei, însă care îi seamănă foarte bine tatălui ei, așa după cum observă o parte dintre fani. Firește că s-a creat o adevărată dispută pe contul vedetei, unii fiind de părere că Masha e copia mamei ei, grație ochilor albaștri și părului bălai, iar alții că e bucățică ruptă din celebrul ei tată.

Cert este că mezina Masha, care are aproape opt luni, e cu siguranță un copil reușit. Iar rochița albă, sport, nu face decât să o transforme într-o păpușă vie.

Primul comentariu venit pe contul de Instagram al Annei a fost postat chiar de către tatăl micuței. Enrique Iglesias a scris pur și simplu ”a mea”, plin de mândrie, adăugând un zâmbet și o inimă roșie.

Cei doi sunt împreună de peste 18 ani. Fata lor cea mică, Masha, a venit pe lume la sfârșitul lunii ianuarie. Anna a fost cea care i-a ales numele rusesc, iar cântărețul a fost încântat de idee. Cei doi mai au împreună doi copii, de aproape trei ani, gemenii Lucy și Nicholas.

Vezi și Anna Kournikova a născut în mare secret ! Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară

Citește și:

Surpriză de proporții! Vedeta emblematică a Pro Tv decis să părăsească postul de televiziune!

Ștefan Bănică face un anunț mare: ”Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit…”