Cea mai îndrăzneață fotografie cu Oana Sîrbu! N-ai mai văzut-o niciodată așa

Cea mai îndrăzneață fotografie cu Oana Sîrbu! N-ai mai văzut-o niciodată așa

Oana Sîrbu și-a surprins fanii cu o imagine neașteptată. Frumoasa artistă care a împlinit recent 51 de ani, a pozat în lenjerie inimă.

 

Oana Sîrbu a devenit cunoscută pentru rolul de excepție în filmul de success „Liceenii’, iar ce a stat o perioadă departe de lumina reflectoarelor, Oana și-a lansat un nou videoclip și pregătește un nou album muzical. Dar surprizele ei pentru fani nu se opresc aici. Toți fanii artistei au rămas mască după ce aceasta a postat o imagine cu ea sexy în lenjerie intimă.

Artista a postat zilele trecut pe Instagram o fotografie, în care apare în lenjerie intimă, fiind  foarte apreciată de internauţi.

„Eşti Monica Bellucci a noastră, „Ce frumoasă și senzuala ești! Oana Sîrbu frumoasă ,sensibilă și cu bun simț!' „Eşti superbă şi super sexy, ai tot respectul meu au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Oana Sîrbu demonstrează încă o dată că vârsta este doar o cifră. În loc să îmbătrânească frumoasa artistă parcă întinerește și pe zi ce trece devine tot mai sexy. Dovadă stau și cele mai recente imagini postate pe instagram, unde a început să posteze fotografii cât mai spectaculoase.

 

Deși se fac 33 de ani de când a jucat în „Liceenii’, Oana Sîrbu mărturisește și ea că este o norocoasă că desi anii trec, aceștia nu-și lasă amprenta pe trupul ei și poate folosi chiar și poze mai vechi de 10-15 ani.

Citește și: