Cea mai frumoasă fetiţă din lume va împlini 18 ani. Cele mai recente imagini cu ea au uimit pe toate lumea

Cea mai frumoasă fetiţă din lume va împlini 18 ani. Cele mai recente imagini cu ea au uimit pe toate lumea

La doar şase ani apărea în revista „Vogue Paris', într-un pictorial spectaculos,  fapt pentru care a fost supranumită rapid cea mai frumoasă fetiță din lume. Astfel, a devenit celebră în întreaga lume, iar notorietatea ei a crescut de la o zi la alta. Astăzi este model pentru case de mode de prestigiu și s-a transformat într-o femeie uluitor de frumoasă și atrage toate privirile când iese din casă.

 

Pe 5 aprilie, franțuzoaica Thylane Blondeau va împlini 18 ani. Nu mai seamănă deloc ca în imaginile care au făcut-o celebră, în care era o puștoaica simpatică  blondă cu ochi albaștri. Aceasta s-a scshimbat foarte tare, a renunțat la pletele blonde, optând pentru o culoare mai închisă, dar pe zi ce trece devine mai frumoasă. Drept dovadă stau și cele mai recente imagini cu ea.  Thylane a avut o apariție de senzație la o petrecerea caritabilă din Londra,  capitala Angliei. Potrivit The Sun, a ales să poarte o ţinută de inspiraţie anii 80, cu o rochie neagră cu umeri cu o croială specială,  accesorizată cu o pereche de pereche de sandale cu diamante.

Citește și: Regretatul actor Șerban Ionescu ar fi tare mândru de el! Cum arată unicul lui fiu

La vârsta de 4 ani a urcat pentru prima dată pe podium

La vârsta de doar 4 ani, a urcat pentru prima dată pe podium când a prezentat pentru Jean Paul Gaultier. Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana  și ambasadoarea LOréal Paris și este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry  și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

 

View this post on Instagram

 

Sneak pic from an amazing shooting day with my @sandrinegomezphotography 🖤🙏

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată copilul minune al modelling-ului'. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucrează întocmai ca un adult.

Foto: ©Alpha Press /Hepta

Citește și: