„Cea mai frumoasă fetiță din lume” s-a transformat într-o tânără superbă. A fost surprinsă în vacanță cu iubitul ei. Cum arată acum

„Cea mai frumoasă fetiță din lume” s-a transformat într-o tânără superbă. A fost surprinsă în vacanță cu iubitul ei. Cum arată acum

La doar 18 ani, Thylane Blondeau are lumea la picioare. Devenită celebră, după ce a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume la șase ani, ea este imaginea unor branduri extrem de cunoscute,  iubește și e fericită. Cel puțin așa se vede din imaginile din vacanța, unde se află cu iubitul ei. 

 

Celebrul fotomodel a fost surprinsă în vacanță în St. Barts, alături de iubitul ei, Dj-ul Milane Meritte. Cei doi au fost fotografiați la plajă, în ipostaze drăgăstoase. Ei formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut.   Thylane a atras toate privirile pe plajă, într-un costum de baie din două piese.

Thylane Blondeau, care a împlinit 18 ani pe 5 aprilie, nu mai seamănă deloc cu fetița din imaginile care au făcut-o celebră, în care era o puștoaica simpatică  blondă cu ochi albaștri. Aceasta și-a schimbat culoarea părului și  s-a transformat într-o femeie foarte frumoasă.  Viața în lumina reflectoarelor și-a pus amprenta asupra ei, și la 18 ani, arată mult mai matură.

Franțuzoiaca a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce la doar şase ani apărea în revista „Vogue Paris’, într-un pictorial spectaculos, fapt pentru care a fost supranumită   cea mai frumoasă fetiță din lume. Astăzi este model pentru case de mode de prestigiu și s-a transformat într-o femeie uluitor de frumoasă.

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana și a celebrului parfum celebrului parfum Lolita Lempicka și este ambasadoarea LOréal Paris. Ea este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry  și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Citește și: