Cea mai frumoasă fetiță din lume a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano. Iată cum a defilat pe podium

Cea mai frumoasă fetiță din lume a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano. Iată cum a defilat pe podium

La vârsta de doar șase ani, franțuzoaica Thylane Blondeau a fost poreclită „cea mai frumoasă fetiță din lume' , după ce a apărut în revista „Vogue Paris ', și defilează pe podium încă de la vârsta de 4 ani. Acum,  la 17 ani, fetița este aproape de nerecunoscut.

 

Franțuzoaica Thylane Blondeau, poreclită de la vârsta de șase ani cea mai frumoasă fetiță din lume,  continuă să uimească. Are doar 17 ani, dar se bucură de un succes uriaș în lumea modei.

Thylane a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano. Ea a defilat pe podium pentru brandul de haine BYBLOS, într-o ținută cu totul inedită. Ea a apărut îmbrăcată într-o ținută sport, formată dintr-o geacă albastră, cu niște buzunare mari pe sâni, pe care scrie plastic și metal, asortată cu o fustă mini tot albastră cu dungi albe și cu un machiaj strident.

Thylane Blondeau își lansează propria linie de haine

Însă nu doar că este fotomodel pentru branduri celebre, superba franțuzoaică s-a făcut acum și designer și a anunțat că își lansează propria colecție de haine, intitulată Heaven May, la sfârșitul lunii. Anunțul l-a făcut pe contul ei de Instagram unde are peste două milioane de fani.

Thylane a fost numită la vârsta de șase ani  cea mai frumoasă fetiță din lume, iar acum 11 ani mai târziu continuă să se remarce în lumea modei. Ea a devenit una dintre fețele nelipsite de la show-urile de modă din ultimii ani.

Anul trecut, Thylane a defilat la Săptămâna Modei de la Milano pentru Dolce & Gabbana, dar și pentru Tommy Hilfiger și Michael Kors.  Este ambasador al brandului LOréal și este nelipsită de la Festivalul de Film de la Cannes.

Citește și: