Cea mai bună dovadă că Meghan Markle a fost pe deplin acceptată de familia regală britanică. Cine nu se teme să o investească cu încrederea supremă

Meghan Markle va fi nasa

Despre americanca Meghan Markle s-au scris vrute și nevrute. Întâi toată lumea a admirat-o, mai ales că e și o actriță de succes, după care, încet, încet, unii au început să o critice, inclusiv din interiorul familiei sale. Însă cel puțin o persoană din familia regală britanică nu se teme să aibă încredere deplină în ea.

E vorba despre Kate Middleton, soția prințului William, care așteapă în aprilie să nască cel de-al treilea copil. Aceasta i-ar fi cerut deja lui Meghan, în vârstă de 36 de ani, să-i fie nașă copilului ei, a povestit pentru presă o sursă de încredere de la palat.

Și de ce nu ar sta lucrurile așa? Ambele au 36 de ani, niciuna nu e de viță nobilă, ambele au parte și vor avea, de-a lungul vieții, de aceleași provocări.

În plus, după cum a declarat sursa, 'Deja au format o legătură puternică, de parcă ar fi surori. E felul lui Kate de a arăta cât de apropiate au devenit'.

Alegerea nu a fost făcută în grabă, ci a fost una îndelung gândită. Să nu uităm că întâiul născut în cuplul William – Kate, prințul George, are șapte nași, iar sora sa, Charlotte, cinci.

Ce alt gest mai potrivit ar fi putut face cineva din familie, care sugereze acceptare deplină, cel puțin, înainte de nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, din 19 mai?

Foto: Hepta

Vezi și Primele tensiuni legate de nunta prințului Harry cu Meghan Markle! În centrul disputei, un fost majordom

Citește și: