Din cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute, de la Vocea României, difuzată aseară, la Pro Tv, nu au lipsit lacrimile de bucurie, nici cele de tristețe, emoția, tensiunea și replicile savuroase.

Concurenții au urcat pe scenă hotărâți să întoarcă scaunele antrenorilor și să meargă mai departe în lupta pentru marele trofeu. Tudor, Loredana, Smiley și Moga au dus o bătălie aprigă pentru a-și completa echipele cu cele mai bune voci, iar Pavel Bartoș a întreținut atmosfera în culise și a fost în permanență alături de susținători.

Credit foto: Pro Tv

Pavel Bartoș

Cele patru echipe s-au înnoit cu câte doi concurenți, iar situația per total este următoarea: echipa Tudor are 9 concurenți, echipele Loredana și Smiley au câte 8 concurenți, iar echipa Moga are 7 concurenți.

Alexandru Mușat a cântat ieri seară melodia Have you ever loved a woman și i-a fascinat pe antrenori cu interpretarea blues. Tudor, Loredana, Smiley și Moga s-au întors, au luptat pentru el minute în șir, însă decizia lui Alexandru a fost echipa Smiley. ”Bine ai venit în echipa mea! Vedeți dacă nu aveți părul lung?”, le-a spus Smiley colegilor lui și a continuat: ”Mă bucur foarte mult că a ales să meargă în echipa mea, e genul de artist cu care-mi doresc să lucrez. Are mari șanse să câștige Vocea României anul ăsta!”.

beatrice-apostu

Beatrice Apostu

Seara a continuat cu foarte mult mister și o cortină care i-a surprins pe antrenori. Beatrice Apostu a cântat în forță melodia Fighter, iar Tudor și Loredana nu au stat pe gânduri și s-au întors pentru a începe bătaia pentru ea. ”Vocea ta este extrem de ofertantă, chiar senzațională. Știi să ții notele înalte, nu ți-e teamă de ele, nu ți-e teamă să fii și sensibilă, nu ți-e teamă să bagi și putere. Ceea ce cred eu că e foarte important la o cântăreață și la un artist, la oricine e pe scenă, este să poată să cânte, să nu obosească. Aici e marele secret.”, i-a spus Loredana, iar Beatrice a fost convinsă și a mers în echipa antrenoarei.

Credit foto: Pro Tv

Monica Andrei

A cântat în trupa Candy, a renunțat la muzică, dar a simțit că locul ei e pe scenă, așa că a venit la Vocea României hotărâtă să-i impresioneze pe cei patru antrenori cu timbrul ei vocal. Monica Andrei a interpretat piesa Heartbeat song și a reușit să întoarcă un scaun. Loredana a crezut în potențialul Monicăi și a decis să o ia în echipa ei. ”M-am întors pentru că îmi place vocea ta, îmi place timbrul tău. Îmi plac vocile senine, luminoase. Ți-ai păstrat acea inocență în voce și mă inspiră foarte mult aceste voci. Îmi doresc să facem treabă bună impreună.”, i-a spus Lori.

evelina-virlan

Evelina Vîrlan

Evelina Vîrlan a urcat încrezătoare pe scenă și a cântat melodia Stay. Tudor nu a avut nevoie de foarte mult timp să-și dea seama de calitățile ei vocale și s-a întors să o cunoască, iar Loredana l-a urmat. Antrenorii au fost fermecați de vocea concurentei, dar și de apariția sa, iar discuțiile dintre ei au durat minute bune. ”Sunt destul de emoționat, să știi! E normal să fim și noi emoționați. Până la urmă, cred că ăsta e cel mai important lucru, ca voi să ne emoționați pe noi. Mi-aș dori ca împreună să-i emoționaăm pe ceilalți în continuare, fie că sunt spectatori, fie că sunt public.”, i-a spus Tudor, în echipa căruia a mers Evelina.

cezar-panaitescu

Cezar Panaitescu

Chiar dacă a avut emoții, Cezar Panaitescu a făcut scena să vibreze în momentul în care a început să cânte melodia Starlight. Vocea puternică și interpretarea sa i-au convins pe Smiley și Moga să se întoarcă. ”Zici că era o luptă între corzile vocale și emoții. A fost un moment pe muchie și va trebui să treci de partea asta cu emoțiile. La audițiile pe nevăzute merge, după nu mai merge.”, i-a spus Moga lui Cezar. Concurentul a ținut cont de sfaturile lui Marius și a decis să meargă în echipa lui.

Cu toate că nu are studii muzicale sau experiență în domeniu, Andreea Olaru a venit la audițiile pe nevăzute și a cântat ieri seară melodia You know I’m no good. Smiley și Moga au avut încredere în potențialul ei și au fost impresionați de timbrul său vocal, așa că s-au întors și au început lupta pentru Andreea. ”Eu cred că tu ai un timbru excelent! Ai nevoie de niște încredere, e ce-ți lipsește ție. Cumva, mintal, trebuie să controlezi scena asta și publicul când urci.”, i-a spus Moga, în echipa căruia concurenta a decis că va merge mai departe la Vocea României.

vitalie-negruta

Vitalie Negruță

De la Românii au talent, pe scena Vocea României! Vitalie Negruță, unul dintre membrii grupului Concertino, finalist în sezonul cinci Românii au talent, a venit ieri seară la audițiile pe nevăzute pentru a impresiona cu vocea lui. A interpretat piesa How am I supposed to live without you, iar Tudor s-a întors după primele secunde. ”Bine ai venit în echipa mea! E o chestie care vă leagă pe toți cei din Chișinău, din punctul meu de vedere: este o sinceritate și o interpretare care nu e niciodată contrafăcută, e onestă. Pe mine m-a cucerit, în primul rând, timbrul tău pe joase și, în al doilea rând, onestitatea acestei interpretări. Pentru asta m-am întors și nu-mi pare rău niciun moment.”, i-a spus antrenorul.

maria-avramescu

Maria Avramescu

Maria Avramescu și-a dorit întotdeauna să devină un artist cunoscut. A venit plină de ambiție la audițiile pe nevăzute, a cântat melodia Afterglow, a reușit să întoarcă patru scaune, iar antrenorii au fost bucuroși să o cunoască și au început lupta. ”Ai avut o interpretare foarte convingătoare. Dovadă stau cele patru scaune întoarse. Ai fost foarte sigură pe tine, ai fost bine de tot, știi foarte bine să cânți și cred că știi foarte bine și ceea ce vrei. Și eu la fel, te vreau în echipa mea!”, i-a spus Smiley, iar Maria l-a ascultat și a mers în echipa lui.
Vocea României continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție.

Credit foto: Pro TV