Matthew McConaughey a știut ce vrea să fie de la vârsta de 8 ani. Și nu e vorba despre profesia de actor

ce voia sa se faca Matthew McConaughey cand era mic

Cu toții avem visuri, poate încă din copilărie. Unii dintre noi am reușit să le transformăm în realitate, alții încă mai încearcă, în timp ce destui au renunțat să mai spere. Actorul Matthew Mcconaughey a știut încă de la vârsta de 8 ani ce vrea să fie în viață. Și nici măcar nu are legătură cu profesia sa, transformată într-o carieră de succes.

Într-o întâlnire cu mai mulți liceeni din Texas, vedeta a povestit mai multe lucruri din viața personală, afirmând, printre altele, că a știut de la vârsta de 8 ani că misiunea sa în viață e aceea de a deveni tătic.

'Singurul lucru pe care știu că mi l-am dorit dintotdeauna să fiu, de la vârsta de 8 ani – 100% știam asta, clar, natural – era că voiam să fiu tată', a spus actorul în vârstă de 49 de ani.

Și-a împlinit visul cu brio, chiar dacă relativ târziu. Împreună cu soția lui, pe care a cunoscut-o cu foarte puțin timp înainte de a împlini 40 de ani, e părintele a trei copii: levi, de 10 ani, Vida, de 9 ani, și Livingston, de 6 ani.

Misiunea dea fi tată este, pentru Matthew, 'cel mai mare privilegiu și cea mai mare responsabilitate', a mai spus actorul originar din Texas.

Sfaturi de viață de la Matthew McConaughey

Matthew McConaughey s-a deschis total față de liceeni, dându-le și câteva sfaturi de viață. I-a sfătuit să-și ia periodic, pe parcursul zilei, câte un minut în care să se reconecteze cu ei înșiși.

'Am 49 de ani și încă trebuie să fac asta, zi de zi', le-a spus el elevilor.

 'Încercați să vă găsiți un minut dimineața, unul după-amiaza, unul înainte de culcare, în care să stați un pic de vorbă cu voi înșiși', a spus actorul tânărului său public.

Vedeta le-a mai vorbit celor prezenți și despre impotranța de a fi recunoscători, de a-și asuma riscuri și a se concentra pe partea plină a paharului.

I-a încurajat ca, atunci când dau de greutăți, să se întrebe și să încerce să-și răspundă sincer: 'De ce mi s-a întâmplat asta?'. Această abordare e departe de a-i pune în situația de a-și plânge de milă, ci de a le oferi niște răspunsuri care să-i ajute pe viitor.

Vezi și În adolescență, Matthew McConaughey era îndrăgostit până peste urechi de o actriță mai în vârstă. I-a mărturisit dragostea și uite ce reacție a avut ea

Citește și: