Ce a transmis Ștefan Bănică Jr după ce prietenii Alexandrei Măceșanu au făcut publică o imagine în care victima din Caracal apare alături de artist: „Sunt revoltat…”

Ce a transmis Ștefan Bănică Jr după ce prietenii Alexandrei Măceșanu au făcut publică o imagine în care victima din Caracal apare alături de artist: „Sunt revoltat...”

Prietenii Alexandrei Măceșanu, tânăra dispărută la Caracal și care a devenit victimă a lui Gheorghe Dincă, au făcut publică o imagine cu adolescentă de acum trei ani, în care apărea alături de celebrul cântăreț și actor Ștefan Bănică Jr.

Adolescenta avea doar 12 ani atunci, iar fotografia a fost realizată într-un hotel din Alba Iulia, unde Alexandra se afla cu trupa de dansuri din care făcea parte. Bucuroasă că la hotel se afla și Ștefan Bănică, ea și-a făcut curaj și a mers să facă o poză cu acesta. Imaginea l-a emoționant profund pe marele actor, care a transmis imediat un mesaj pe rețelele de socializare.

 

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!

 

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieşirea din Caracal. Joi dimineaţa, Gheorghe Dincă a plecat la farmacie să cumpere nişte creme pentru a trata rănile de la mâinile Alexandrei, aşa cum a spus chiar fata la 112. A reuşit să apeleze numărul de urgenţă, după ce a găsit unul dintre cele trei telefoane ale criminalului, însă când acesta și-a dat seama că adolescenta a sunat la poliție, el a ucis-o… Conform informațiilor colectate până acum de procurori, se pare că fata a fost ucisă în bătaie și apoi arsă de Dincă, însă cercetările sunt în curs de desfășurare.

Citește și: