Lourdes a venit îmbrăcată într-o rochie albă asimetrică, scurtă, cu un voal, amintind de ținuta purtată de Madonna la gala MTV Video Music Awards din 1984, când a cântat ”Like a virgin”.

Însă ce a frapat este asemănarea dintre Lourdes și mama sa, când avea aceeași vârstă, înainte de a deveni blondă. Aceleași sprâncene pronunțate și ochi migdalați. Cât despre atitudine, până și aceasta e similară.

Lourdes seamana izbitor cu mama sa, cand avea varsta eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La acest eveniment, închinat modei, Lourdes a venit intenționat neepilată la subțiori și pe picioare, fapt observat de toată lumea. Și mama sa a procedat la fel cu ani în urmă, în numele feminismului.

Nu e prima oară când Lourdes procedează astfel. Și la Săptămâna Modei de la New York Lordes, care este studentă și model, a procedat la fel.

Mai mult, Madonna declara în 2011, explicând de ce a pozat neepilată. ”La liceu, am văzut cum se compotrau fetele populare pentru a atrage băieții. Știam că eu nu pot face așa. Așa că am decis să fac invers. Am refuzat să mă machiez, să mă coafez. Am refuzat să mă rad. Aveam păr la subțiori”, declara vedeta.

Vezi și Fotografie rară cu Madonna și cei șase copii ai ei. Uite cât au crescut și ce diferiți sunt!

Citește și: