Ce talent ascuns are Kemal din serialul-fenomen „Dragoste infinită”. Puțini știu că este în stare să facă așa ceva

Poză Kanal D

Actorul turc Burak Özçivit (32 de ani), interpretul personajului Kemal din serialul fenomen Dragoste infinita', este un om extrem de talentat. Pe lângă faptul că este un fotomodel de succes, un actor extrem de apreciat și artist celebru, Burak are și multe alte pasiuni.

În mod surprinzător, celebrul turc nu a terminat actoria, ci este absolvent al Facultății de Arte, secția Pictură. Burak este un pictor foarte talentat, iar în puținul lui timp liber preferă să se relaxeze  în timp ce pictează sau desenează…mașini. El este pasionat de modelele vechi, vintage sau de epoca, iar colecția sa impresionantă ar putea fi expusă oricând într-o galerie de artă. Mai mult, Burak este pasionat și de fotografie și de câte ori surprinde o mașină „live”, o fotografiază.

Ar fi vrut să fie designer de mașini

„Când eram copil, îmi plăceau foarte mult benzile desenate. Ani întregi am fost fascinat de Batman, de mașini și motociclete. Am început să desenez mașini de la vârsta de șapte ani. Mama mea a păstrat într-un dosar câteva sute de schițe. Dacă nu aș fi devenit actor, cel mai probabil aș fi fost designer de mașini”, a declarat râvnitul burlac. Acesta a mărturisit că este pasionat și de fotbal și de motociclete.

Pe Burak Özçivit, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia,  îl puteți urmări în serialul fenomen „Dragoste infinita', difuzat de Kanal D, interpretând rolul lui Kemal, un student în ultimul an la inginerie miniera al cărui țel in viata este să își câștige existența, însă el se îndrăgostește iremediabil de Nihan și va trebui să lupte pentru iubirea lui.

Citește și: