Ce surprize poate avea zodia Taur în 2019. Care dintre ele va fi de bun augur

7 calități de top cu care se pot lăuda bărbații din zodia Taurului

Horoscopul din acest an prevede surprize mari pentru toate zodiile, iar printre cele mai intersante sunt surprizele pe care le va avea zodia Taur în 2019. Dacă te-ai născut în această zodie, citește mai jos ce surprize te așteaptă și care dintre ele vor fi de bun augur.

 

Primele luni ale anului au fost o perioadă de evaluare, analiză și reconsiderare pentru zodia Taur în 2019. Dar, din luna mai, încep să se arate marile surprize pregătite de astre și trebuie să știi care dintre ele pot fi cu adevărat benefice.

Mare atenție la proiectele pe termen lung

Taurii vor planifica multe activități și câteva proiecte pe termen lung împreună cu partenerul de viață sau cu prietenii foarte apropiați. Mare atenție la tot ce înseamnă investiție la comun. Trebuie să urmărești cu grijă cheltuielile și modul în care sunt folosiți banii de către ceilalți, pentru că aici pot apărea surprize neplăcute.

Dacă vrei să cumperi ceva foarte scump împreună cu un frate, cu un prieten sau la comun cu soția sau soțul, fii atent cine contribuie cu bani, cine oferă mai mult, cine muncește mai mult și cine este cu adevărat interesat ca planul respectiv să iasă bine. Nu risipiți banii pe lucruri inutile!

Zodia Taur în 2019. Surprizele de bun augur vor fi în dragoste

Datorită lui Venus și lui Jupiter, zodia Taur în 2019 are mult de câștigat în plan afectiv. Dacă planurile de viitor trebuie analizate cu atenție, nativii Tauri trebuie să își analizeze cu și mai mare atenție sentimentele, să meargă până la rădăcina durerilor și grijilor pe care le-au avut în relațiile de cuplu. Doar așa vor reuși să elimine ceea ce îi îngrijorează și să își reconstruiască relații solide.

Taurii trebuie să regăsească pasiunea și astrele lor vor oferi surprize care îi vor ajuta să ofere mai multă dragoste și să primească mai mult ca niciodată. Se va petrece o schimbare anul acesta, iar cei care sunt singuri vor avea mai multe șanse să găsească dragostea în vara acestui an.

Cheltuieli inevitabile mari

Dacă dragostea va oferi momente frumoase, din punct de vedere financiar, Taurii vor avea și surprize mai puțin plăcute, în special în perioada august – octombrie. Se pare că se vor confrunta atunci cu situații în care va fi nevoie de cheltuieli mari și nu vor putea ocoli problemele decât folosind economiile adunate.

Poate fi vorba de reparația unor obiecte, de investiții în casă sau de vacanțe care nu au fost bine planificate și care îi obligă să mai scoată niște bani din buzunar.