Ce studii are Mirela Vaida și ce spune ea însăși despre salariul ei

ce studii are mirela vaida

Pe Mirela Vaida o știe toată lumea ca fiind prezentatoarea de la Acces Direct. Vedeta are nenumărați fani, o emisiune cu un rating bun, chiar dacă nu toată lumea gustă astfel de producții tv. Mai știm despre ea că are o familie frumoasă și că vedeta cochetează și cu muzica și cu actoria.

Dar puțină lume știe ce studii are Mirela Vaida. Cunoscută de pe vremea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, cu ani de televiziune în spate, vedeta nu a studiat, însă, acest domeniu.

Conform Huff, ea a absolvit Liceul de Informatică Grigore C.Moisil din Iași, având media de bacalaureat 9,62. Între anii 2001-2005, ea a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, pe care a finalizat-o cu media de licentă 9,35.

Între timp, a reușit să obțină și două atestate, unul pentru limba engleză și altul de programator.

A absolvit cu succes și două mastere: între anii 2005-2006 un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București, cu media de disertatie de 9,66), iar în 2007 a terminat și un Master in Comunicare și Relații publice, în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Vedeta, despre salariul ei

În ceea ce privește salariul său, Vaida a declarat că este nemulțumită de modul în care oamenii o etichetează și a vrut să atragă atenția asupra acestui fapt. Astfel, ea a explicat că Acces Direct nu este singura sursă de venit, având în vedere că ea cochetează și cu muzica și actoria.

Așadar, ea a declarat că salariul de la Antena 1 nu este unul fabulos, care să atragă atâtea curiozități. În plus, salariul ei este negociat pe sezon, în funcție de numărul de zile lucrate, a mai precizat vedeta.

Vezi și Mirela Vaida, schimbare de look. Fanii au reacționat imediat: „Nu zici că e mama a trei copii”

Citește și: