Ce spune Sandra Bullock despre scenele de sex din filme

sandra Bullock scene de sex

E greu să te remarci la Hollywood și să te menții pe val dacă nu faci și ceva compromisuri. Iar aceste compromisuri sunt, de obicei, scenele de sex. Un astfel de compromis nu există însă pentru Sandra Bullock, actriță distinsă cu Oscar.

Deși arată senzațional nu doar la cei 53 de ani ai săi, ci în general, vedeta nu a vrut să audă vreodată despre scene de sex. Tocmai de aceea, în contractele sale se stipulează negru pe alb acest lucru. ”Nu sunt genul de persoană care să zică <<O să mă filmez făcând sex pentru că voi arăta bine!>>”.

”Nu vreau să știu care sunt unghiurile mele bune. Nu vreau să le văd. Nu vreau să aud despre asta. De aceea, nu voi face asta niciodată într-un film”, a declarat categoric actrița.

Bullock admite însă că totul în cariera sa a fost despre ”luptă”, pentru că nu a fost niciodată interesată de rolurile convenționale, de femei romantice. ”Totul a fost o luptă. Totul va fi o luptă întotdeauna. Întotdeauna am spus <<Dacă trebuie să fie o scenă romantică, poate măcar să fie amuzantă?>>”.

”Sunt o fată cu apucături de băiat, pe jumătate nemțoaică”

A fost nevoită și ea să facă compromisuri, îndepărtându-se uneori de personalitatea ei. ”Sunt o fată cu apucături de băiat, pe jumătate nemțoaică”, așa se descrie ea, adăugând că a fost întotdeauna o rebelă. Puțini știu că mama ei, Helga Mathilde Meyer, era cântăreață e operă și profesoară de canto, ea fiind originară din Germania. Și foarte puțini știu că Sandra Bullock insăși, în copilărie, a luat lecții de balet și canto, adesea întovărășind-o, chiar pe scenă, pe mama sa, ea având roluri mărunte.

Sandra Bullock, desemnată în mai multe rânduri cel mai bine plătită actriță, nu excelează doar când vine vorba de viață profesională (unde recunoaște că comedia e genul preferat), ci se descurcă excelent și în viața personală. Divorțată de Jesse James cu ani în urmă, actrița e mamă full-time pentru doi copii de culoare adoptați: Louis, în vârstă de 8 ani, și Laila, de 6 ani. În plus, e într-o relație cu fotograful Bryan Randall, toți fanii ei așteptând să o vadă iar mireasă.

Foto: Hepta

Vezi și Sandra Bullock vorbește în sfârșit despre cei doi copii adoptați și despre iubit | GALERIE FOTO

Citește și:

Loading...