Privește cele patru imagini de mai sus și gândește-te cum folosești telefonul cel mai des. Iată și cum interpretează sociologii aceste imagini.

Imaginea 1

Dacă folosești telefonul cu o singură mână

Se întâmplă adesea să folosești doar o mână când cauți imagini pe telefon sau deschizi diverse aplicații sau chiar și atunci când scrii mesaje? În acest caz s-ar putea spune că ești o persoană sigură pe ea, care este pregătită să riște când este nevoie, dar știe cum să își atingă obiectivele. Cu toate acestea, în relația de cuplu ești cu totul opusă. Preferi să îți studiezi mult partenerul, să aștepți să facă el prima mișcare și să analizezi mult relația voastră până când iei o decizie, motiv pentru care unele persoane ar putea spune că ești destul de rezervată și introvertită.

Imaginea 2

Dacă folosești degetul mare de la mâna dreaptă

Se poate spune că ești o persoană inteligentă și intuitivă, care învață ușor din orice. Ești deșteaptă, rezonabilă și isteață, răbdătoare și cu mult bun simț. Îți calculezi fiecare mișcare cu doi, trei pași în avans ca să nu faci niciun pas greșit. Reușești să te descurci și să te adaptezi la tot ceea ce ți se întâmplă în viață, astfel că nimic nu te ia prin surprindere.

Cu toate acestea, în dragoste ești foarte critică, grăbită, uneori irațională și iei decizii peste noapte, fără să te gândești prea mult la consecințe, dacă cineva ți-a rănit orgoliul.

Imaginea 3

Folosești telefonul cu ambele mâini simultan

Ești foarte îndemânatică, dacă folosești ambele mâini în timp ce manevrezi telefonul. Acest lucru înseamnă că îți place să fii rapidă, să faci lucrurile iute, eficient și bine. Ești genul de om care ia decizii pe loc, care se adaptează imediat și nu se plânge de ceea ce i se întâmplă, încercând să rezolve totul singur.

În ceea ce privește dragostea, însă, nu mai ești la fel de eficientă și lași lucrurile să meargă de la sine. Partenerul tău ar putea spune că nu te zbați deloc pentru reușita relației voastre, ceea ce s-ar putea să îl descurajeze.

Imaginea 4

Îți folosești degetul arătător mai des decât degetul mare

Sunt multe persoane care folosesc mai degrabă arătătorul să gliseze pe ecran, să deschidă aplicațiile și să sune. În acest caz, se poate spune că ești o persoană tradiționalistă, eficientă, studioasă, cu multe idei și cu soluții bune. Ești apreciată pentru hărnicie și pentru sârguință. Te descurci foarte bine în viață, dar îți place mai mult să fii singură.

În dragoste, ești timidă și nu reușești să îți faci prieteni noi, dar cine ajunge să te cunoască cu adevărat, te va aprecia toată viața și te va iubi.

sursa: brightside.me