Dacă toamna este anotimpul tău preferat

Ești o persoană tradiționalistă și mare iubitoare de petreceri în familie, cu rude și prieteni apropiați. Îți plac mâncărurile bune, coapte la cuptor, îți place atmosfera de familie, iubești copiii și ai o fire foarte veselă. Ești creativă, ai imaginație și știi să te faci plăcută. Prietenii știu că ești un om de încredere, la care pot apela oricând și te consideră foarte populară, afectuoasă și atentă cu cei din jur.

Dacă iubești iarna

Dacă abia aștepți să te plimbi prin zăpadă și să bei o cacao fierbinte în serile reci de iarnă, te numeri printre cei care iubesc iarna. Sărbătorile strălucitoare, serile petrecute în familie, la căldură, sporturile de iarnă, bucuria copiilor la săniuș… toate acestea îți sunt dragi, iar acest lucru înseamnă că ești o persoană optimistă și că poți vedea frumusețea lucrurilor chiar și în cele mai dificile situații. Ești ușor introvertită și foarte atentă cu prietenii pe care ți-i alegi și ești un om care își respectă întotdeauna cuvântul dat.

Primăvara, anotimpul tău preferat

Ești o persoană dinamică, plină de energie și gata oricând să dai lucrurile peste cap numai pentru a obține ceea ce îți dorești. Ai calități de lider, ești destul de pretențioasă și nu te mulțumești cu puțin. Ești destul de pragmatică și foarte sigură pe tine, știi ce vrei și nu te lași influențată de alții. Îți place sportul, mișcarea, ești mereu activă și îi influențezi și pe ceilalți când vine vorba despre inițiative îndrăznețe și proiecte noi.

Dacă iubești vara

Dacă lunile cele mai calde ale anului reprezintă anotimpul tău preferat, ai un spirit viu, iubești viața, aventura și experiențele inedite și ești curajoasă. Te simți excelent în propria piele și nu te lași dominată de reguli, restricții, personaje invidioase sau bărbați posesivi. Cei din jur te admiră că ai o personalitate atât de deschisă și poți să atragi privirile tuturor. Dar atragi și simpatie, încredere și iubire și nu lași niciodată o ocazie bună să ți se risipească printre degete.

sursa foto: 123rf.com