Ce spun alunițele din palmă despre caracterul și destinul tău

Ce spun alunițele din palmă despre caracterul și destinul tău

Metodele indiene de divinație se bazează în mare măsură pe chiromanție, dar nu numai liniile sunt importante, ci și alunițele din palmă. Iată o scurtă prezentare a celor mai întâlnite locuri în care se pot găsi alunițe în palme și pe degete, precum și semnificațiile lor.

 

Alunițele din palmă reprezintă pentru indieni evenimentele deosebite, schimbările și șansele mari pe care ți le poate oferi viața. Sunt rare alunițele care apar în palme sau pe degete, dar există destui oameni care au astfel de semne.

Există și persoane cărora alunițele din palmă le apar pe parcursul vieții, iar semnificația lor este cu atât mai profundă și curioasă. Iată cum trebuie interpretate.

Alunița de pe degetul mare

Dacă ai o aluniță pe degetul mare, indiferent la care dintre palme, aceasta reprezintă protecția familiei, ocrotirea pe care o primești din partea tatălui și prosperitatea părinților. De-a lungul vieții, vei fi susținut și sprijinit mereu de părinți, iar situația lor materială va fi zidul tău de apărare.

Aluniță pe degetul arătător

Se spune despre oamenii care au alunițe pe degetul arătător că sunt ambițioși și au o fire competitivă. Toată viața este un examen pentru ei și sunt mereu la concurență cu cei din jur. Le place să își asume riscuri când alții nu se încumetă să acționeze, dar sunt și foarte sociabili, iar prietenii îi ajută mereu.

Aluniță pe degetul mijlociu

Persoanele cu alunițe pe cel de al treilea deget, cel mijlociu, sunt foarte echilibrate, respectă regulile și își duc viața într-un mod bine organizat. Sunt oameni care se bucură de succes în tot ceea ce fac pentru că își calculează bine riscurile și sunt talentați la afaceri.

Alunița de pe inelar

Când apare pe degetul pe care poți de obicei inele sau verighetă, alunița semnifică talent artistic, un suflet poetic, înclinație spre artă sau meșteșuguri artistice. Persoanele care au o asemenea aluniță sunt optimiste, încrezătoare în destinul lor, dar sunt mai sensibile și mai ușor de manipulat.

Alunița de pe degetul mic

Cine are o aluniță pe degetul mic este considerată o persoană abilă, foarte îndemânatică, descurcăreață și destul de norocoasă în viață. Astrologii indieni mai spun că această aluniță semnidică sprijinul pe care îl vei avea de la copii, la bătrânețe.

Alunițele din palmă

Legendele indiene spun că alunițele din palmă reprezintă promisiunile din viețile anterioare.

Dacă ai o aluniță poziționată aproape de degetul mare, înseamnă că vei avea parte de o dragoste puternică și de o poveste romantică deosebită. Într-o viață anterioară, ți-ai găsit sufletul pereche și v-ați promis unul altuia că vă veți întâlni dinnou, într-o altă existență, și veți trăi aceeași poveste de iubire.

Dacă ai o aluniță în centrul palmei, aceasta denotă un caracter cinstit și ordonat, o fire calculată și puternică, gata oricând să facă față greutăților și să răzbată la liman. Ai un caracter deschis, dar mai puțin romantic și emoțional.

Dacă ai o aluniță aflată în partea superioară a palmei, sub degete, ești o persoană optimistă, muncitoare și prietenoasă. Dar ești suficient de vicleană și descurcăreață, ca să ieși din orice necaz și să te descurci în situațiile limită. Această aluniță semnifică norocul tău în carieră, dar mai ales faima de care te vei bucura în a doua parte a vieții.

sursa foto: 123rf.com

Loading...