Ce soție frumoasă are Dan Negru! Apariție rară în public. A atras toate privirile

Ce soție frumoasă are Dan Negru! Apariție rară în public. A atras toate privirile

Dan Negru este unul dintre cel mai indiscreți prezentatori, însă acesta devine foarte secretos și discret când vine vorba despre familia lui. Sunt foarte rare momentele în care celebrul prezentator se afișează în public alături de soția sa și cei doi copii, însă weekendul acesta a făcut o excepție.

Dan și soția lui, Codruța,  au fost prezenți în weekend la botezul fetiței  Alessandrei Stoicescu, unde și-au făcut apariția îmbrăcați la patru ace. Deși prezentatorul apare foarte des la TV, soției sale nu-i place deloc atenția publică și a încerat să stea departe de lumina reflectoarelor .

Însă, cei doi s-au fotografiat alături de Mirela Vaida și de Alessandra Stoicescu, iar imaginile au ajuns pe internet. Astfel, Codruța a atras toate privirile, fiind o apariție elegantă și stilată și o femeie foarte frumoasă.

Codruța  a terminat Faculatatea de Medicină Dentară din Timișoara, iar în prezent este medic stomatolog. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2006 și au împreună doi copii: Dara(9 ani) și Bogdan (7 ani).

 

Dan Negru și-a început cariera în anul 1991 la Radio Timișoara, după care a lucrat la TVR Timișoara în anul 1994. În prezent, este moderator TV la Antena 1, încă din anul 1999, unde a lucrat pe acest post timp de 18 ani consecutiv. De asemenea, Negru este celebru datorită revelioanelor televizate pe care le-a prezentat timp de foarte mulți ani, dar și a unor show-uri de mare audiență ca „Next Star’, „Plasa de stele’, „Te pui cu blondele?’, „Demascarea’, Ciao Darwin', Ziua Judecății' , Academia Vedetelor', Genialii', Money Drop', etc.

Citește și: