În cazul copiilor lui Kate și William, pariorii au ghicit corect numele copiilor. Cum va arăta bebelușul lui Meghan și Harry și ce nume va purta, conform pariurilor

ce sex si ce nume va avea bebelusul lui Meghan si Harry

O întreagă națiune și nu numai așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a copilului americancei Meghan Markle și al prințului Harry. Deja bebelușul se lasă așteptat, Meghan anunțând la un moment dat că va naște la sfârșitul lunii aprilie.

De altfel, regina a vizitat-o pe Meghan, semn că momentul cel mare se apropie. Monarhul a vrut să o vadă pe Meghan înainte de a naște.

Până când bebelușul regal își va face prezența, britanicii se înghesuie să parieze mai ales pe prenumele acestuia, sexul și culoarea părului.

O Diana roșcată

În trecut, pariorii au ghicit corect numele celor trei copii ai prințului William cu Kate Middleton, așa că șansele ca asta să se întâmple din nou sunt foarte mari. Prin urmare, e mai mult decât probabil ca bebelușul să fie o fetiță și să se numească Diana.

Deși numele vine cu o încărcătură tristă, date fiind condițiile în care a murit Lady Di, mama prințului Harry, toți pariorii sunt convinși că acesta va fi prenumele pe care Harry și Meghan l-au ales. Deja multe case de pariuri nici nu mai primesc pariuri legate de sex și nume.

Dacă va fi băiat, cel mai probabil va purta unul dintre prenumele Arthur, Charles, James si Edward. La coada preferințelor se află prenume precum Buddha, Jesus și Donald.

Numeroși pariori cred că bebelușul, care va ocupa locul al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, va avea părul roșcat, cota pentru acest pariu fiind de 3/1.

Cine vor fi nașii

Pariurile vizează și viitorii nași ai bebelușului regal, printre favoriți numărându-se soții Clooney, Beckham, Serena Williams, Elton John și chiar Oprah Winfrey.

Vezi și Gata, momentul cel mare vine pentru Meghan Markle și prințul Harry!

Citește și: