Frații tăi ți-au apărut, poate, uneori în vise. Și poate că ai visat că ai un frate sau o soră, chiar dacă ești singură la părinți. Iată ce reprezintă ei în vise și cum poate fi interpretată apariția lor în funcție de context.

Femeile își visează cel mai adesea surorile

Psihologii spun că noi, femeile, avem tendința să ne visăm mai des surorile decât frații sau chiar tații. Sora unei femei reprezintă un alter ego și ea apare în vise mai degrabă în perioadele marcate de tensiuni mari în familie, de necazuri și situații greu de rezolvat. Sora preia rolul tău și poate să apară în vis dându-ți un sfat sau criticându-te.

Sora ta este un semn bun în vis, cu excepția situației în care visezi că ea are probleme și atunci înseamnă că pe tine te așteaptă o perioadă mai grea, cu multe griji.

O altă situație care apare des în vis este conflictul dintre tine și sora ta. În acest caz, el reprezintă incapacitatea ta de a te adapta la o anumită situație dificilă și teama de ironiile și comentariile celorlalți.

Cu toate acestea, cele mai multe vise în care apare sora ta sunt de bun augur. Fiind considerată un alter ego, ea poate marca nevoia ta de a schimba ceva în viața ta, de a te reinventa, de a o lua de la capăt. Sora mai poate înseamna prosperitate, liniște, securitate și echilibru emoțional.

Ce semnifică frații tăi de sex opus în vise

Dacă ai unul sau doi frați de sex opus, este posibil ca aceștia să îți apară mai rar în vise, dar cu atât mai mult mesajul lor va fi unul deosebit. Fratele sau frații tăi apar mai ales în perioadele critice, când ai nevoie de protecție sau când te confrunți cu o problemă care amenință liniștea și prosperitatea familiei.

Fratele tău, dacă este mai mare decât tine, te avertizează asupra unor probleme de natură financiară. Dacă fratele tău este mai tânăr și îți apare în vis, el poate reprezenta nevoia ta de securitate și de protecție în urma unei situații dificile.

În cultura chineză, visele în care apare fratele sunt de bun augur și aduc prosperitate. Fratele poate însemna o speranță că vei găsi o nouă sursă de bani, o afacere bună sau un alt loc de muncă. Tot fratele poate însemna că te așteaptă o provocare în viitorul apropiat, o alegere dificilă, dar care îți poate schimba viața în bine.

Dacă visezi că ai frați, deși nu ai

Dacă vizezi că ai un frate, dar nu ai în realitate, înseamnă că trebuie să renunți la un plan sau la o dorință aproape imposibilă. Fratele sau sora imaginară care îți apare în vis pot semnifica obstacole în calea ta, dacă ai planuri mari în următoarea perioadă. Este vorba de piedici și greutăți pe care tu le bănuiești, dar care este posibil să nu apară, dacă alegi drumul cel mai bun.

sursa foto: 123rf.com