Ce se întâmplă la Palatul Buckingham? Încă un angajat de vârf al reginei și-a dat demisia. Iată și de ce suferă monarhul!

regina probleme de sanatate

La Palatul Buckingham clar se întâmplă ceva. Sally Osman, directorul regal de comunicare, care în trecut s–a ocupat de PR pentru postul național BBC, și-a dat demisia de la Palatul Buckingham. Osman e doar cea mai recentă dintr-o lungă listă de angajați care au părăsit Palatul Buckingham în ultima vreme.

Presa britanică scrie că angajata în vârstă de 57 de ani a fost foarte nefericită câtă vreme a lucrat la Palatul Buckingham, mai ales în contextul schimbărilor din ultima perioadă, după căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle.

Osman s-a angajat în slujba familiei regale britanice în 2013, ea fiind responsabilă cu comunicarea în ceea ce-l privește pe prințul Charles. Însă a fost supusă unei presiuini fantastice înainte și după nunta prințului Harry.

Regina nu vrea să se opereze

Cu un director de comunicare plecat, Palatul Buckingham are probleme în a face ordine prin zvonurile care tot apar. Iar cele mai multe privesc starea de sănătate a reginei, mai ales că aceasta și-a anulat în ultimul moment, participarea la un eveniment, săptămâna trecută, eveniment la care a luat parte și Angelina Jolie. Palatul Buckingham a transmis atunci că regina era bolnavă.

O sursă a povestit că problemele de sănătate ale reginei au legătură cu genunchii. Deși e clar că are probleme, regina refuză să se opereze. O femeie curajoasă, regina nu vrea să facă din țanțar armăsar. Însă e adevărat că, mai ales după ce stă așezată, îi e foarte greu să stea în picioare, a povestit sursa.

În plus, faptul că participă la atâtea evenimente publice nu face decât să înrăutățească situația. Deși are 92 de ani, anul trecut monarhul a luat parte la aproape 300 de evenimente.

În mai, regina  afost operată de cataractă, fapt recunoscut de Palatul Buckingham recent, într-un comunicat de presă.

Foto: Hepta

Citește și: