Ce se întâmplă cu fetița Elenei Băsescu și a lui Cătălin Tomată după ce cei doi și-au spus „Adio”

Ce se întâmplă cu fetița Elenei Băsescu și a lui Cătălin Tomată după ce cei doi și-au spus „Adio”

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, cunoscut și drept Tomată, au decis să se despartă după o relație de doi ani. Cei doi au împreună o fetiță și deși toată lumea se așteptau să-I vadă în fața altarului, aceștia și-au  spus „Adio', în mare secret.

 

Relația lor s-a destrămat în urmă cu o lună, iar unul dintre indicii a fost faptul că fiica lui Traian Băsesc a mers neînsoțită la botezul fetiței Elenei Udrea, potrivit wowbiz.ro.

După despărțire, fata celor doi, micuța Anastasia, a rămas în grija mamei sale, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu. Cei doi au dorit ca despărțirea să nu se producă cu scandal, așa cum s-a întâmplat în cazul altor cupluri celebre din România.

Elena Băsescu a făcut eforturi mari ca relația lor să meargă

Elena Băsescu a fost singură la botezul fetiței Elena Udrea, mulți dintre invitați fiind mirați de acest lucru, neștiind că s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea.

Nu se știe motivele care au condus la despărțirea celor doi care au avut o poveste de dragoste frumoasă , Elena făcând multe eforturi pentru ca relația să meargă mai departe, apropiații fiind surprinși de alegerea celor doi. Cătălin Gheorghe, poreclit de cunoscuți  Tomată, are 25 de ani și este proprietarul unui local în București.

Elena Băsescu are doi copii, Sofia și Traian, cu fostul ei soț, Bogdan Ionescu. După divorțul de acesta, aceasta a ales să-și refacă viața alături de Cătălin Gheorghe, cu care a făcut al treilea copil, pe Anastasia.

Citește și: