Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir la o lună după ce a fost diagnosticată cu COVID -19

Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir la o lună după ce a fost diagnosticată cu COVID -19

Adriana Trandafir a fost diagnosticată cu COVID -19, în luna iunie, alături de mai mulți colegi de la emisiunea „Te cunosc de undeva'. Marcel Pavel a mărturisit că dintre toți, el și Adriana au fost cel mai grav. În urmă cu două săptămâni, artistul a fost externat, dar spunea că actrița a mai rămas internată la institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş'.

Adriana filma pentru noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva' de la Antena 1, unde făcea echipă cu Romică Ţociu, când a aflat că este bolnavă. Deși a avut o formă mai gravă de coronavirus, la o lună de la nefericitul eveniment artista  a revenit pe scenă. Adriana și-a revenit complet, iar în weekend  a apărut în piesa de teatru Gaiţele',   la Grădina de vară Herăstrău.

Deși recuparea a fost grea, Adriana(64 de ani)  a fost într-o formă de zile mari, plină de energie. Aceasta a fost prima apariţie a actriţei, după ce a fost diag­nosticată cu Covid-19 în a două jumătate a lunii iunie.

Adriana Trandafir s-a comportat ca o adevărată profesionistă şi a venit la repetiţii, desigur cu masca de protecţie pe faţă şi toată lumea s-a simţit în siguranţă. S-a bucurat că a revenit la muncă chiar şi în aceste condiţii, căci îi era de dor de scenă, având în vedere că ea şi colegii ei nu au mai urcat pe scenă din luna martie', ne-au declarat surse apropiate actriţei pentru Click.ro.

FIlmările emisiunii Te cunosc de undeva' au fost întrerupte după ce mai mulți participanți au fost depistați cu COVId-19, printre care  Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, prezentatoarea Alina Puşcaş şi Toto Dumitrescu.

Foto: click.ro /Facebook

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care prințul Harry s-a distanțat de fratele lui. Ce s-a întâmplat între el și William

Celebra actriţa Olivia de Havilland a murit la 104 ani. Ultimele imagini cu ea în viață