E incredibil cu cât a fost plătită Julia Roberts pentru un film în care a avut fix 251 de cuvinte de spus și în care nici nu s-a mișcat!

ce salariu are Julia Roberts

De Ziua Îndrăgostiților poți alege să privești, împreună cu perechea ta, un film. E posibil să dai peste 'Valentines Day', un film din 2010, în care joacă și Julia Roberts. Un film atipic pentru ea, pentru că nu are rolul principal, așa cum s-a întâmplat în 'Pretty Woman', 'My Best Friends Wedding' sau în multe altele, ci doar o apariție scurtă și oarecum plictisitoare. Însă una pentru care a fost plătită regește!

Concret, pentru fix 251 de cuvinte rostite, pe care le-ai spune unei prietene în mai puțin de două minute, după o întâmplare ce merită povestită, Julia Roberts, actriță distinsă cu Oscar, a fost recompensată cu 3 milioane de dolari. Asta înseamnă 11.952 de dolari pe cuvânt!

Mai mult, agentul vedetei a stabilit și ca 3% din încasările filmului să-i revină ei. Iar cum pelicula, în care tot ce face Julia Roberts e să se piardă în ochii lui Bradley Cooper, s-a bucurat de un succes neașteptat, lucrurile au devenit și mai frumoase pentru actriță.

Sigur, e o certitudine că Julia Roberts este o actriță talentată. Dar dacă te întrebai cum poți ajunge la o avere de 200 de milioane de dolari, iată și răspunsul!

De menționat e faptul că, inițial, rolul îi fusese oferit unei alte actrițe cu ștate grele, Sandra Bullock, însă aceasta l-a refuzat pentru a juca în 'The Blind Side', film care i-a adus un Oscar. În mod ironic, Julia Roberts refuzase anterior să joace în 'The Blind Side'.

Vezi și Ea e cel mai bine plătită actriță de seriale din lume! Își merită banii?

Citește și: