Uite ce s-a ales de primul băiat care a sărutat-o pe Meghan Markle!

Uite ce s-a ales de primul băiat care a sărutat-o pe Meghan Markle!

La vârsta de 13 ani, Meghan Markle a experimentat primul ei sărut, fapt recunoscut chiar de ea într-un interviu acordat în 2013, pe vremea când încă nu-l cunoscuse pe prințul William, cel cu care urmează să se căsătoerască în 19 mai. Se întâmpla într-o tabără de teatru, iar alesul era un puști de vârsta ei, Joshua Silverstein. Dar ce s-a ales de primul băiat care a sărutat-o pe Meghan Markle?

Daily Mail a plecat pe urmele lui și l-a găsit. Locuiește în Los Angeles, este căsătorit și tată a doi copii, de 10 și, respectiv, 5 ani. Și el lucrează în televiziune, având un show cu prezentatorul britanic James Corden. Când nu are emisiuni, e cântăreț de rap.

Despre acea perioadă, când avea 13 sau 14 ani, la fel ca Meghan, Joshua povestește: 'Eram împreună toată ziua, vorbeam mult la telefon, ne țineam de mână și ne sărutam'.

 Cât despre primul sărut dintre ei, se pare că Meghan a fost cea care a avut inițiativa. 'Aveam 13 ani, eram în tabăra de vară și l-am sărutat', recunoștea candid Meghan Markle într-un interviu acordat lui Larry King în urmă cu aproape 5 ani. Tot atunci admitea că nu mai știe nimic de primul ei iubit.

Cum era adolescenta Meghan Markle

'Era drăguță, o fată bună, dulce', spune Joshua despre adolescenta Meghan. Acesta susține că era deja experimentat cu fetele, nefiind prima sa prietenă. 'Am cerut o fată de soție încă de la grădiniță!', spune el.

Vorbind despre Meghan, Joshua a spus: 'E foarte deșteapă, are un cap bun pe umeri, se poate descurca singură, așa că va fi o călătorie frumoasă (căsătoria cu prințul William – n. red.). Sunt foarte fericit să aud că pare că i se adeveresc toate dorințele. E drăguț să aflu că cineva din trecutul meu o duce atât de bine'.

Relația dintre ei s-a răcit în timp, după acea tabără. Au continuat să se vadă la biserica din zonă, pe care amândoi o frecventau. La aceeași biserică merge și celebra Oprah Winfrey.

La fel ca Meghan, Joshua are un tată alb și o mamă de culoare.

Înainte de a deveni logodnica prințului Harry, Meghan a fost căsătorită cu producătorul de film Trevor Englelson timp de doi ani. Dintre foștii săi iubiți, cel mai cunoscut e Cory Vitiello, un bucătar vedetă canadian.

Foto: Hepta

Vezi și Înregistrare veche cu Meghan Markle în timp ce făcea pe regina. Presimțea că va ajunge în familia regală?

Citește și: