Ce rușine pentru casa regală. Nu s-a mai întâmplat până acum așa ceva. Riscă 6 luni de închisoare

Ce rușine pentru casa regală. Nu s-a mai întâmplat până acum așa ceva. Riscă 6 luni de închisoare

Omul de afaceri Gary Goldsmith (52 de ani), unchiul lui Kate Middleton a fost arestat pe 13 octombrie, după ce și-a bătut cu brutalitate soția, Julie-Ann (47 de ani), când se întorceau din club, iar marți dimineață s-a prezentat în fața unui judecător și și-a cerut scuze pentru faptele lui.

Acesta a lovit-o pe femeie cu violență, pe stradă, chiar în fața casei lor, după ce Julie l-a acuzat că s-a drogat. Un șofer de taxi, Daniel Shepherd, a văzut întrega scenă și a alertat autoritățile. Omul de afaceri multi-milionar, fratele mai mic al mamei lui Kate, Carole Middleton, a fost arestat imediat pentru violență domestică. Soția lui, Julie-Ann a fost dusă cu o ambulanță la spital, fiind grav rănită la ochi.

Gary Goldsmith s-a prezentat marți dimineața în fața unui judecător la tribunalul Westminster Magistrates și a recunoscut că și-a bătut soția în fața casei lor de pe strada Wimpole, în centrul Londre,   urmând ca în curând să-și primească sentința.

Citește și: Veste neașteptată în showbiz! Kate Winslet își părăsește soțul pentru Leonardo DiCaprio? Cum au fost surprinși cei doi actori din „Titanic'

Riscă șase luni de închisoare

„Cearta dintre ei a avut loc pe bancheta din spate a unui taxi. După ce au coborât doamna Goldsmith i-a tras o palmă soțului ei peste față. Apoi domnul Goldsmith a ripostat și și-a lovit puternic soția cu pumnul în ochi. Soția lui a căzut pe spate și și-a pierdut cunoștința pentru 15 secunde', a declarat taximetristul, care a fost martor la bătaie, precizând că ulterior Julie-Ann și-a revenit, s-a ridicat în picioare și a început să plângă. Unchiul lui Kate s-a panicat și a început să intre și să iasă din casă încercând să-și convingă soția să intre în locuință.

El riscă o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare. Goldsmith este fratele mai mic al lui Carole Middleton, mama lui Kate, și a participat atât la nunta ducesei de Cambdridge, cât și a Pippei Middleton.

Potrivit presei britanice, regina Elisabeta a II-a a fost foarte deranjată de acest eveniment, spunând că e o mare rușine pentru casa regală.

 

Citește și: