Ce reprezintă numărul casei tale

Ce reprezintă numărul casei tale

Când ne cumpărăm o locuință, nu o facem la întâmplare. Construcția, poziția și prețul ei sunt factori importanți. Dar contează și vibrațiile pozitive pe care le simțim când o vizităm prima dată. Numerologii spun că există o influență misterioasă în numerele pe care le conține adresa. Află ce mister se ascunde în numărul casei tale și cum te influențează acesta.

Este simplu să calculezi numărul casei tale. Scrie pe o hârtie adresa, așa cum este ea notată în buletin, și adună toate numerele pe care le conține.

Spre exemplu, dacă locuiești pe str. Unirii, nr. 7, bloc 8, scara 2, apartament 23, trebuie să aduni 7+8+2+23=40; 4+0=4.

La final, adună numerele rezultatului până când obții o singură cifră.

Iată ce reprezintă numărul casei tale

Numărul 1

Este specific unei locuințe care inspiră acțiune și independență. Sub nicio formă, această locuință nu trebuie aglomerată cu obiecte inutile și prea multă mobilă. Trebuie să beneficiezi de multă lumină și libertate în interiorul ei.

Numărul 2

Dacă numărul casei tale este 2, este o casă care reprezintă simplitatea și confortul. Ai fost atrasă de ea pentru că este liniștită și odihnitoare. Este o casă care atrage prietenii și în care te simți ocrotită.

Numărul 3

Casa cu numărul mistic 3 exprimă dorința de expansiune și de libertate. Cei care trăiesc în casele cu numărul 3 au nevoie de mult spațiu. Nu le plac restricțiile, iar acest lucru funcționează și în sens pozitiv, dar și în sens negativ. Câștigă și pierd deopotrivă!

Numărul 4

Locuințele guvernate de numărul 4 sunt, poate, cele mai dificile și tensionate. Ele pot cauza probleme financiare și emoționale celor care locuiesc în interiorul lor pentru perioade lungi de timp. În numărul 4 există forțe diametral opuse care împiedică înțelegerea și comunicarea.

Ce reprezintă numărul casei tale

Numărul 5

Acest număr este reprezentativ pentru o casă aglomerată, plină de energie, care atrage oamenii, noutățile și veștile. Este ca o gară în miniatură, unde lumea vine și pleacă. Este un spațiu excelent pentru persoanele singure.

Numărul 6

Este casa cea mai artistică și cea mai frumos decorată. Ea inspiră creație, simetrie și frumusețe. Totodată, numărul 6 semnifică dreptate și adevăr, iar cei care locuiesc în această casă vor avea parte de șanse corecte.

Numărul 7

Este o casă care inspiră activitățile spirituale, credința, dar și dedesubturile acesteia, obscuritatea și restricțiile. Poate fi o casă frumoasă și atrăgătoare la prima vedere, dar cu multe defecte ascunse.

Numărul 8

Este adresa perfectă pentru toată lumea. Casa cu numărul 8 este o casă deschisă, luminoasă, optimistă. Ea inspiră încredere și succes, profit și progres. Trebuie să fie mobilată și decorată cât mai modern, ca să nu își piardă influența pozitivă.

Numărul 9

Dacă numărul casei tale este 9, aceasta inspiră generozitate, bunătate, echilibru și apetența pentru studiu. Este potrivită pentru persoanele tinere, care își caută un drum în viață și care trebuie să fie cât mai deschise tuturor experiențelor.

Dacă ești fascinată de misterele numerelor, află ce reprezintă numărul destinului tău!

sursa foto: 123rf.com