Nici măcar nu e mama lui naturală, dar ce relație frumoasă au! O vedetă de la noi dă o lecție impresionantă de viață

Roxana Vancea si copilul sotului ei

Căsătoria cu Dragoș Paiu i-a adus fostei asistente TV Roxana Vancea și un fiu. La 29 de ani, vedeta nu are un copil biologic, dar se simte deja mămică prin Milan, băiatul pe care soțul ei îl are dintr-o relație anterioară.

Cei care se întreabă cum se înțeleg Roxana și Milan nu au decât să arunce o privire pe Instagramul vedetei, unde abundă pozele cu ea și Milan. Dacă nu ai ști că nu este băiețelul ei biologic, nici nu ți-ai da seama de asta, pentru că, așa cum au remarcat și fanii vedetei, cei doi chiar seamănă.

În mai toate instantaneele Roxana îl sărută cu multp dragoste pe Milan. Uneori chiar și pe gură, iar o fană chiar i-a reproșat asta. A fost însă pusă la punct imediat de vedetă, care a a replicat că îl sărută oriunde dorește, câtă vreme o face cu mare drag.

Ce relație are cu mama lui Milan, 'fosta' ssoțului ei

Acum ceva vreme, Roxana Vancea le-a permis fanior să o ia la întrebări, promițând că va răspune la toate curiozitățile acestora. Așa cum era de așteptat, cineva a întrebat cum se înțelege cu mama biologică a lui Milan, dacă are o relație bună cu aceasta.

'Interesul tuturor e ca Milan să fie bine, deci, da. Comunicăm zilnic', a spus Roxana, specificând că niciunul dintre părinții lui Milan nu lipsește din viața lui.

Vezi și Roxana Vancea, fotografii din vremea în care avea multe kilograme în plus. Cum a reușit să slăbească vedeta și ce mănâncă pentru a arăta așa

Citește și: