Pentru că e vedetă, se poate îmbrăca așa cum vrea. Dacă ar fi apărut la o nuntă din România așa, toată lumea ar fi râs de el și ar fi fost arătat cu degetul

Kanye West a venit in papuci cu sosete la nunta

Kanye West nu e doar un cântăreț de succes și soțul lui Kim Kardashian. Are și o linie vestimentară, așa că este unul dintre cei care dau tonul în modă. Prin urmare, e normal să fie excentric, pentru că știe că, vrând nevrând, fanii îi vor urma exemplul, chiar dacă la început e posibil să fie criticat.

Artistul a apărut în weekend, la o nuntă, la brațul soției sale, îmbrăcat cel puțin ciudat. În timp ce Kim Kardashian a venit îmbrăcată la nunta rapperului Chainz 'regulamentar', în stilul propriu, într-o rochie verde neon, cu bustul și un picior la vedere, Kanye a îmbrăcat un costum de culoare deschisă, purtat direct pe piele, cu vedere la un lanț gros din aur.

Și asta nu e tot. Ignorând importanța evenimentului la care lua parte, artistul a purtat în picioare șosete și… papuci. Asta, în timp ce Kim era încălțată elegant, cu o pereche de sandale aurii cu toc.

Dacă presa străină nu l-a criticat foarte tare pe rapper pentru faptul că a purtat papuci, nu l-a iertat însă pentru faptul că aceștia erau prea mici, probabil cu două numere.

Rămâne de văzut cât de repede va cuceri acest trend. Ne putem aștepta ca foarte curând să vedem astfel de costumații pe covorul roșu.

Vezi și Kim Kardashian a devenit a treia oară mamă, după ce o femeie i-a născut copilul. Detalii despre bebeluș

Citește și: