Ce pretenții are Enrique Iglesias pentru concertul de la București!

Ce pretenții are Enrique Iglesias pentru concertul de la București!

Cel mai așteptat concert al lunii mai se află la doar câteva zile distanță. Enrique Iglesias vine joi, 12 mai, la Romexpo, cu mega show-ul 'Sex and Love', care va cuprinde cele mai cunoscute melodii ale starului latino-pop.

 

Pregătirile pentru concertul lui Enrique Iglesias au intrat în linie dreaptă, iar condițiile impuse de managementul artistic vizează atât calitatea întregii producții artistice, cât și asigurarea unui nivel ridicat de confort, solicitat de cântăreț. DE menționat este însă că staff-ul lui Enrique Iglesias, alcătuit din 30 de persoane, va avea grijă ca sunetul să fie impecabil.

Transport cu o mașină de lux și servicii SPA de relaxare

Enrique Iglesias a menționat ca pe toată perioada șederii sale la București să se deplaseze cu o mașină a unui anumit brand din gama de lux, să fie cazat în apartamentul prezidențial al unui hotel de cinci stele din capitală, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, după concert.

Enrique Iglesias este tentat de preparatele românești

Preferințele sale culinare vor fi lasate pe mâna unui specialist în gastronomie, căci organizatorii au avut misiunea de a-i asigura artistului un bucătar personal. Prin urmare, înainte și după concert, acesta va fi la dispoziția artistului pentru a-i prepara diferite preparate din muschi de vită, import America de Nord, servit cu clorofilă de spanac, curcan, pește și pui, la gratar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, dar și mai multe rețete de sushi, cu ton, somon sau creveți sălbatici de Australia. Enrique Iglesias este tentat să guste și din preparatele culinare autohtone, dându-i astfel bucătarului posibilitatea de a-i pregăti și specialități rafinate din bucătăria românească.

Rețeta sucului pe care îl va avea în timpul concertului

Cabina din spatele scenei va fi dotată cu o canapea din piele, masă de cafea, plante ornamentale și un perete din oglindă, cu lumini. Din această încăpere nu vor lipsi cafeaua, ceaiul, apa plată, gheața, diverse sortimente de băuturi răcoritoare, sucuri naturale și energizante. În plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, rădăcină de ghimbir, lămâi, căpșuni și miere.

Lista cerințelor nu se oprește aici, însă concertul rămâne atracția principală a admiratorilor lui Enrique Iglesias. Celor care încă nu și-au cumpărat bilete la show-ul „Sex an Love', organizatorii precizează că biletele rămase disponibile, în număr redus pentru două dintre categoriile de loc, mai pot fi procurate de la punctele de vânzare ale agenției Eventim sau online pe www.eventim.ro. De asemenea, în ziua concertului biletele vor putea fi achiziționate și de la intrarea Romexpo.

Credit foto: PR