Ce poți curăța rapid cu șervețele umede. Uite ce pete dificile dispar în câteva secunde!

Ce poți curăța rapid cu șervețele umede. Uite ce pete dificile dispar în câteva secunde!

Folosește șervețele umede nu doar pentru a te curăța pe mâini, ci și pentru a curăța diverse obiecte murdare de zi cu zi sau pete dificile, precum petele de fond de ten.

 

E bine să ai întotdeauna la tine un pachet cu șervețele umede. Poți curăța rapid cu ele telefonul mobil și tastatura calculatorului, care se numără printre cele mai mizerabile obiecte pe care le folosim zilnic.

Atât calculatorul, cât și telefonul, tableta sau telecomanda televizorului de acasă se încarcă de grăsime de pe mâini și favorizează înmulțirea bacteriilor și stafilococilor, ba chiar și a bolilor de piele, dacă le împrumuți unor persoane cu astfel de afecțiuni.

Datorită alcoolului, șervețelele umede dezinfectează obiectele murdare și sunt deosebit de utile în călătorie, la birou sau în spațiile publice. Spre exemplu, șterge cu un șervețel umed clanța unei toalete publice, înainte să pui mâna pe ea. Se asemenea, te salvează, tot la toaletă, când trebuie să ștergi colacul vasului de wc.

Mai poți folosi șervețelele umede să igienizezi rapid interiorul poșetei, jucăriile copilului, sticla de apă de pe birou, portofelul și multe alte obiecte pe care pui mâna zilnic și știi că pot fi murdare. Iar aici se înscriu și întrerupătoarele de lumină pe care le folosim intens.

Cum ștergi cu șervețele umede petele de cosmetice

Dacă porți o bluză închisă la culoare și se văd la subraț urme albe de deodorant, șterge rapid cu un șervețel umed. Alcoolul degresează deodorantul solid, așa cum degresează și petele de fond de ten de pe blugi sau de pe puloverele închise la culoare.

Mai poți folosi șervețelele să ai o ținută impecabilă la birou sau la o întâlnire importantă, să nu apari cu încălțămintea murdară.

Iar, când îți faci unghiile, șervețelele sunt de ajutor să cureți cuticulele de surplusul de ojă și să îți faci o manichiură impecabilă, fără urme inestetice.

Faci curat în câteva secunde în mașină și în casă

Dacă ai pătat tapițeria din mașină cu suc, cafea, farduri sau noroi, scapi imediat de pete dacă folosești șervețele umede. E bine să ții un pachet la îndemână în torpedou tot timpul.

De asemenea, în casă, petele de mâncare, de ciocolată sau de cafea de pe mobilă, de pe covoare sau chiuvetă să curăță în câteva secunde cu șervețele umede.

Șervețelele pentru bebeluși ar trebui să înlocuiască hârtia igienică

Știm deja că șervețelele umede pentru bebeluși sunt delicate și pot fi folosite oricând pentru a șterge machiajul sau pentru a ne împrospăta la subraț și în zona inghinală.

Dar tot mai mulți dermatologi recomandă, mai ales persoanelor cu pielea sensibilă, să folosească aceste șervețele delicate în loc de hârtie igienică.

sursa foto: Shutterstock

imagine video: Libertatea pentru femei