Ce poate spune inelul de logodnă despre relația voastră

Ce poate spune inelul de logodnă despre relația voastră

Prețul inelului de logodnă poate spune foarte multe despre viitorul soț, dar forma lui și stilul ar putea dezvălui câteva taine despre relația voastră pe viitor. Astrologii indieni cred că forma în care a fost tăiată piatra poate fi legată de semnificația pe care o are inelul de logodnă.

 

Inelul de logodnă cu piatra rotundă

Fie ea diamant, cuarț sau doar o piatră din sticlă stilizată, dacă este tăiată în stilul clasic și rotund, indică o legătură serioasă, destul de stabilă, care s-a îndreptat de la bun început către căsătorie. Ambii parteneri sunt mai conservatori și au nevoie mai mult de stabilitate și de sprijin decât de pasiune.

Tăietura smarald

Piatra are formă dreptunghiulară și este tăiată după modelul smaraldelor de odinioară, așa cum vezi în imagine. Este o piatră stilată iubită de multe femei, deoarece are eleganță și o strălucire discretă de-a lungul fațetelor paralele. Este un inel de logodnă rafinat, purtat de multe vedete. Bărbatul care îți oferă un astfel de inel este un tip complex, rafinat, pretențios, căruia îi place să cheltuiască banii și să profite de orice clipă frumoasă în viață. Legătura voastră poate fi adesea în pericol, dacă nu îi îndeplinești toate pretențiile.

Tăietura în formă de lacrimă

Pietrele tăiată sub formă de pară sau de lacrimă sunt foarte îndrăgite de femeile romantice, care au multe pretenții de la o relație. Dacă un bărbat îți oferă inelul de logodnă cu piatra în formă de lacrimă, fie te cunoaște foarte bine și te iubește foarte mult, fie vrea doar să te impresioneze, tocmai pentru că nu te cunoaște bine și nu știe ce să îți ofere.

Piatra în formă de inimă

Este un model mai rar pentru inelele de logodnă, dar bărbatul care îl alege este un romantic deghizat, căruia nu îi este teamă să își afișeze deschis dragostea pentru tine. Este un tip impulsiv, creativ, care te face mereu să râzi și care poate fi un partener de cursă lungă, dacă știi să îl păstrezi doar pentru tine.

Piatra cu formă cushion

Forma pătrată, dar rotunjită la colțuri este denumită cushion în limbajul pietrelor prețioase. Este o formă clasică pentru diamantele de calitate și pentru pietrele prețioase mai scumpe. Este o formă feminină, clasică, echilibrată, care pune în evidență o lucire discretă a pietrei. Acest inel poate fi ales de un bărbat care iubește profund, dar care este poate la a doua căsătorie, pentru că prima lui dragoste a fost doar un foc de paie. Legătura voastră poate fi durabilă doar dacă tu îi oferi totul, deoarece el nu mai face compromisuri la a doua căsnicie.

Inelul de logodnă cu piatră ovală

Este o tăietură care îmbină frumusețea clasică și strălucirea modernă. Cine alege o astfel de piatră, știe că trebuie să ofere mult în căsnicie și să păstreze lucrurile echilibrate. Cuplul respectiv are o viziune aparte asupra vieții, este atras de nou și de modern, este ușor nonconformist, dar cu picioarele pe pământ.

Tăietura radiantă

Este o tăietură care seamănă la prima vedere cu tăietura de smarald, dar este mult mai complexă și eliberează strălucirea interioară a pietrei. Bărbatul care alege o astfel de piatră care iese imediat în evidență transmite un mesaj de împlinire și de mândrie. Este mândru să se afișeze cu aleasa inimii lui și vrea să arate tuturor cât de mult se iubesc. Dragostea lui poate fi un foc de paie sau o pasiune de durată. Nu vei știi niciodată, decât trăind alături de el.