Ce poate dezvălui degetul mic de la mâini despre caracterul tău

Ce poate dezvălui degetul mic de la mâini despre caracterul tău

Popoarele orientale au un adevărat cult pentru chiromanția sau cititul în palme, cum îi spunem noi. Pentru ei, fiecare linie, fiecare semn din naștere, precum și lungimea degetelor dezvăluie câte ceva despre personalitatea și destinul unui om. Și iată cum interpretează chiromanții degetul mic de la mâini, considerat cel mai interesant dintre toate.

 

În chiromanție, degetul mic de la mâini, lungimea lui precum și lungimea fiecărui segment sunt deosebit de importante. Pentru mulți chiromanți, acest deget este important deoarece arată legăturile cu moștenirea genetică, talentele native, abilitățile deosebite, dar și norocul în dragoste și în viață.

Iată cum este analizat degetul mic, în funcție de cele trei segmente, segmentul din vârf, numerotat cu I, segmentul median, numerotat cu II și segmentul de la bază, numerotat cu III.

I. Segmentul din vârf. Ce arată despre tine

Uită-te cu atenție la degetul mic de la mâini și la lungimea celor trei segmente ale lui. Dacă primul segment, cel din vârf, este mai lung decât cel median, acest lucru arată că ești o persoană creativă, inventivă, activă și foarte ingenioasă. De obicei, faci lucrurile în stilul tău, nu prea accepți ideile altora, pentru că ai mare încredere în puterea ta de judecată.

Dacă acest segment este la fel de scurt ca segmentul II sau median, ești o fire practică, hotărâtă, pragmatică și interesată mai mult de valorile materiale

II. Segmentul median

Se întâmplă foarte rar ca acest segment să fie cel mai lung dintre cele trei, dar în acest caz el arată o tendință către vicii pe care trebuie să înveți să o controlezi din timp. Pe de altă parte, poate arată o determinare ieșită din comun și chiar încăpățânare inutilă.

Dacă cel de al doilea segment este la fel de lung ca cel de bază, înseamnă că ești un om foarte serios, muncitor, un om pe care cei din jur se pot baza și care își face mulți prieteni.

III. Segmentul de la bază. Ce arată degetul mic de la mâini

În cazul în care aceste segment este mai scurt decât celelalte două, ești o persoană de bună credință, dar ușor naivă. Fii atentă că mulți oameni vor încerca să te păcălească. Nu crede în povești și promisiuni făcute din senin. Dacă al treilea segment este egal cu cel median, ai abilități deosebite și te descurci să rezolvi singur tot felul de probleme, învățând din mers de la alții.

foto: 123rf.com