Ce picioare avea și ce picioare are acum, când e însărcinată! Cum arată Jessica Simpson, gravidă pentru a treia oară la 38 de ani

Ce picioare avea și ce picioare are acum, când e însărcinată! Cum arată Jessica Simpson, gravidă pentru a treia oară la 38 de ani

Din ce în ce mai multe vedete răspund provocării de a posta pe rețelele de socializare fotografii în oglindă, de acum 10 ani și din prezent, pentru a se vedea cum le-a schimbat timpul. Jessica Alba a procedat un pic diferit, influențată fiind de o suferință din prezent.

A postat o fotografie de pe vremea când avea 28 de ani și era în plină formă, iar picioarele, încălțate cu sandale cu platformă erau numai fibră, și una de acum, când sunt dureros de umflate.

E drept, cântăreața și actrița este însărcinată pentru a treia oară, o surpriză totală, dacă nu chiar un 'miracol', așa cum spune ea, din moment ce a rămas gravidă deși purta sterilet.

Multe femei se confruntă cu picioarele, mâinile și fața umflate în timpul sarcinii, dar pentru Simpson este o suferință nouă, ceva ce nu i s-a mai întâmplat la celelalte două sarcini. De altfel, vedeta a și cerut fanilor să-i dea sfaturi pentru a remedia această problemă.

Jessica Simpson, în vârstă de 38 de ani, a luat deja proporții, iar burtica ei e tot mai mare, pe zi ce trece. Simpson, care este și o femeie de afaceri de succes, mai are pe Maxwell Maxi' Drew, o fetiță de 6 ani, și pe Ace Knute, un băiețel de 5 ani. Simpson, care s-a căsătorit în 2014, a anunțat că este însărcinată și că va avea o fetiță, în luna septembrie a anului trecut.

Citește și: