Ce operații estetice are Daniela Crudu și cât a investit în ea

Foto: Instagram/Daniela Crudu

Daniela Crudu este una dintre vedetele care a dat startul modificărilor corporale pentru mai multă notorietate și succes. Și ca un bun deschizător de drumuri, are destule operații estetice la activ. Apoi, toată lumea poate observa că aproape că nu mai seamănă cu ea.

În urmă cu câțiva ani, Daniela Crudu, o tânără drăguță, cucerea mai mult cu personalitatea sa debordantă. Era o fată blondă, simplă, fără prea multe pretenții, dar cu o dorință intensă de a deveni cunoscută.

Prima apariție a Cruduței a fost chiar în videoclipul celor de la BUG Mafia, amintește Antena Stars.

Ce operații estetice are

Prima intervenție estetică a avut-o la vârsta de 17 de ani, când și-a pus silicoane pe semnătura tatălui. Ulterior, a ajuns asistentă TV, iar transformările s-au ținut lanț. Și-a schimbat culoarea părului, a slăbit mult și s-au îndesit vizitele dese la medicul estetician.

Daniela Crudu și-a făcut rinoplastie, a scăpat de gușă și nu doar atât. Bruneta a devenit dependentă de operațiile estetice. Și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a făcut fel și fel de tratamente de frumusețe.

Cât a cheltuit pe intervenții

Daniela Crudu a investit în ea zeci de mii de euro. 6.000 de euro pentru silicoane, 1.000 de euro pentru gușă, 2.000 de euro rinoplastia și peste 1.000 de euro pentru a avea buze senzuale, după cum notează sursa.

Și-a pus și fațete dentare de peste 5.000 de euro. Nici sprâncenele nu au scăpat de intervenție. Pentru ele asistenta a scos din buzunar peste 150 de euro pentru tatuaj permanent.

Vezi și Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi se pare că sunt atât de sexy…”

Citește și:

Îți mai aduci aminte de Iulia Frățilă? Fosta vedetă TV a împlinit 44 de ani și s-a stabilit în SUA

Oana Roman a topit deja 12 kilograme! Și-a tăiat sau nu stomacul?