Ce ochelari de soare te avantajează

Ce ochelari de soare te avantajează

Față pătrată

Ai nevoie de o pereche de ochelari cu lentile rotunde sau ovale, puse în valoare de rame groase, fie negre, fie colorate. Alege lentila în degrade, pentru un look original. Orice model de ochelari alegi, ai grijă să se potrivească perfect cu mărimea feței.

Fața rotundă

Ochelarii cu formă dreptunghiulară sunt cei mai potriviți. Nu trebuie să fie mari, căci îți vor acoperi toată fața. Lentila în degrade alungește vizual chipul, așa că ține cont de acest amănunt. Evită modele de ochelari rotunde sau pătrate, pentru că te  dezavantajează. Ramele pot fi groase, pentru a evidenția și mai bine forma lentilei.

 Fața ovală

Poți alege cam orice model de ochelari, pentru că ți se potrivesc atât cei tip aviator, cât și cei supradimensionați,    formele rotunde dar și stilul cat-eye. De asemenea, rama poate fi groasă sau subțire, în funcție de cum îți place.

 Fața în formă de inimă

Caută modelul cat-eye (ochi de pisică), cu colțurile alungite și ridicate. Acest model echilibrează și îți pune cel mai bine chipul în valoare. Evită ochelarii aviator care se prelungesc prea mult în jos, pe cei rotunzi și supradimensionați  sau modelele cu ramă prea groasă.

Sursa foto: Flickr.com