Ce note a luat băiatul lui Dan Bittman la examenul de Bacalaureat

Ce note a luat băiatul lui Dan Bittman la examenul de Bacalaureat

Fiul lui Dan Bittman a muncit din greu anul acesta pentru a se pregăti pentru examenul de Bacalaureat, însă acesta nu a obținut note foarte bune la examenul maturității. AU fost afișate rezultatele la examenul de Bacalaureat. 

Fiul cel mare al lui Dan Bittman (55 de ani) este un cunoscut DJ la doar 18 ani, care face furori în cluburi, sub numele de Sybro. Deși a avut un an greu, în care a fost nevoit să se pregătească și pentru Bac, Alex a găsit timp să le facă pe toate, fără să renunțe la pasiunea lui pentru muzică, fără să lipsească de la pupitrul de mixat, dar și fără să-și neglijeze studiile.

Elev la colegiul Iulia Hașdeu din Capitală, el a reușit să promoveze examenul maturității cu media 7,36. El a luat 6,65 la proba de limba și literatură română, 6,4 la matematică și 9,05 la biologie.

Citește și: Marius Moga părăsește fotoliul de jurat  de la „Vocea României'. Care este motivul și cine îi va lua locul

Nicole Cherry a promovat cu 8, 25

Și artista Nicole Cherry a răsuflat ușurată și de acum se poate bucura de vacanță. Aceasta a promovat examenul cu media finală 8, 25. Artista  a primit nota 7,05 la Limba şi Literatura Română, 8,80 la Istorie şi 8,90 la Geografie.

Foto: VIVA/FACEBOOK

Citește și: