Ce note au luat copiii vedetelor la Bac 2018: Iubitul fiicei Andreei Esca a luat luat Bac-ul la mustață

Mario Fresh si Alexia Eram

Zi cu emoții intense pentru vedetele din România! Azi se afișează primele rezultate de la Bac și nu sunt puține cele care au copii ce tocmai au încheiat poate cel mai important examen al vieții.

Vali Vijelie este unul dintre părinții feriți. Fiica lui, Cati Rusu, a luat 8,55 la Limba și Literatura Română, 9 la Istorie și 5,09 la Economie. Media finală este 7,81.

Cati a absolvit un liceu din Capitală, la secția Filologie.

De menționat e că tatăl ei nu a mai ajuns în clasa a XII, 'pentru că trebuia să mă duc la cântare'. Lipsea încă din clasa a VIII, 'pentru că mă duceam la nuntă', a declarat el recent, mărturisind că și-a sfătuit fiica să învețe, ca să nu ajungă ca el.

Și fiica lui Aurelian Preda a luat Bac-ul

Fericire este și în familia cântărețului de muzică populară Aurelian Preda. Și fiica acestuia, abolventă a unui liceu cu profil filologic, a luat Bac-ul și chiar cu notă bună.

Deși la rândul său a avut concerte, aceasta a reușit să învețe cum se cuvine pentru examene. A obținut 8,7 la Română, 7,1 la Istorie și 8,8 la Geografie. Media sa finală este 8,2.

Tânăra vrea să calce pe urmele tatălui său. Deja este o cântăreață de muzică populară cunoscută, iar următorul său pas este să se înscrie la Conservator.

Ce-a făcut 'ginerele' Andreei Esca

Mario Fresh, pe numele real Mario Gălățanu, fost concurent la 'Românii au talent', este iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca (foto). Și acesta a reușit să treacă Bac-ul, chiar dacă 'la mustață'. L-a salvat Logica, unde a obtinut 8,4, pentru că la Română a luat 5,4, iar la Iostorie 5,6.

Vezi și Fericire mare în familia Maiei Morgenstern. Fiica ei a fost nemulțumită de rezultatele la Bacalaureat și a făcut contestație! Iată ce medie finală a obținut!

Citește și: