Ce noroc pe capul ei! Cântăreața Avril Lavigne se întâlnește cu un miliardar

Avril Lavigne se intalneste cu un miliardar

Visăm la prinți sau la miliardari, dar cele mai multe dintre noi rămânem cu visul. Sunt prea puțini prinți – și majoritatea 'luați' – și prea puțini miliardari. Iar cei care nu sunt luați au prostul obicei de a se întâlni cu vedete. Un astfel de noroc a dat pe capul cântăreței Avrin Lavigne, care se întâlnește de ceva vreme cu un miliardar.

E vorba despre Phillip Sarofim, fiul unui miliardar cunoscut din Texas, Fayez Sarofim. Vedeta în vârstă de 33 de ani s-a despărțit de producătorul canadian de muzică J.R. Rotem anul trecut și iată că e gata să facă loc altui bărbat în viața sa.

Deși alte femei ar sări la propriu pe Phillip Sarofim, Avril ia lucrurile ușor, a povestit o sursă din anturajul ei. Aceasta a declarat că artista și miliardarul s-au cunoscut printr-un prieten comun, la o petrecere, și s-au plăcut de la prima vedere.

Ambii locuiesc în Los Angeles și preferă să se vadă mai mult acasă, la el sau la ea. Totuși, au fost văzuți recent ținându-se de mână într-un supermarket din Los Angeles și nu numai.

Despre câți bani e vorba

Phillip a fost căsătorit, dar în prezent e celibatar. Nu doar el va moșteni averea tatălui. Aceasta va fi împărțită cu cei trei frați și o soră a sa. Totuși, este vorba despre aproape 2 miliarde de dolari, tatăl lor fiind al 847-lea cel mai bogat om din lume!

Cât despre Avril, care suferă de boala Lyme din 2015, aceasta a fost și ea căsătorită, din 2013 până în 2015, cu Chad Kroeger. Anterior, a format un cuplu cu Deryck Whibley, din 2006 până în 2010.

De Chad, vedeta a rămas apropiată atât la nivel personal, cât și profesional. Rămâne de văzut în ce măsură noul iubit va fi de acord cu această relație, ținând cont că Avril declara nu demult: 'Am început să lucrăm împreună în studio și încă lucrăm. Am menținut prietenia pentru că ținem mult unul la altul. Și asta vrem să păstrăm, e important pentru noi'.

Foto: Hepta

Vezi și Cei mai tineri miliardari din lume și cum și-au făcut averile | GALERIE FOTO

Citește și: