Ce mesaje transmit visele despre soțul tău

Ce mesaje transmit visele despre soțul tău

Visele despre soțul tău au mesaje contradictorii și trebuie să reții contextul în care apare el în vis, pentru a înțelege semnificația lor reală. Iată câteva interpretări care te vor pune pe gânduri.

 

Visele despre soțul sau bărbatul pe care îl iubești pot fi frecvente, mai ales la începutul căsniciei sau al relației voastre, dar și când legătura dintre voi este în pericol.

Astfel de vise pot transmite un mesaj puternic despre iubire, atașament, încredere și pasiune, despre toate lucrurile frumoase pe care le aduce o căsnicie în viața ta.

Dar există situații în care ele pot avea cu totul alte semnificații. De cele mai multe ori, mesajul viselor este opusul imaginilor pe care le vezi, mai ales dacă visele se repetă câteva nopți la rând.

Cele mai comune vise în care apare soțul

Visele despre soțul tău în care faceți dragoste au o semnificație contradictorie. În realitate, legătura dintre voi nu este romantică și plină de pasiune, așa cum ți-ai dori tu. Între voi nu mai există atracția de la început și dorința ta refulează în vise. Cu cât apar mai des astfel de vise, cu atât ruptura dintre voi este mai adâncă și trebuie să faci o schimbare majoră pentru a-ți salva căsnicia.

Visele în care soțul este violent semnifică teama ta de autoritatea pe care el o exercită în familie, chiar dacă în realitate nu este niciodată agresiv verbal și fizic. Ești nemulțumită de modul în care el se impune de fiecare dată, iar această nemulțumire se reflectă în vise. Un astfel de vis mai poate semnifica o schimbare dramatică în comportamentul soțului tău, pe care nu o înțelegi.

Dacă ești fascinată de mesajele onirice, descoperă și Ce înseamnă visele tale, în funcție de persoanele pe care le visezi

În cazul în care ești singură și visezi că ai un soț, acest lucru semnifică nevoia ta de afecțiune, atașament și protecție. Iar dacă soțul din vis capătă chipul unui bărbat cunoscut, ar fi bine să încerci să te apropii mai mult de el și să dai o șansă unei noi relații.

Dacă visezi că divorțezi, acest vis reflectă în realitate teama ta că mariajul vostru nu are un viitor stabi și sigur. Trebuie să cauți în primul rând în interiorul tău de ce nu mai ai încredere în căsnicia voastră și în dragostea lui și apoi să încerci să descoperi ce poți îndrepta.

Moartea soțului în vis are, în realitate, un mesaj pozitiv și nu trebuie să te sperie. De obicei, acest vis înseamnă că soțul tău este sănătos sau că se va însănătoși, dacă are probleme medicale. Veți trece cu bine peste o perioadă dificilă pentru soțul tău. Acest vis mai poate să apară și în cazul în care știi deja că soțul tău suferă de o boală incurabilă, iar inconștientul încearcă să te pregătească pentru despărțirea dureroasă.

Ce semnificație au visele despre soțul infidel

Dcă visele despre soțul tău implică infidelitate, adulter, o amantă sau aventuri ocazionale, este evident că tu ai un sentiment de inferioritate față de el.

Inconștientul tău îți transmite în vis că nu te mai simți frumoasă și atrăgătoare pentru partenerul tău de viață.

Chiar dacă el nu ți-a dat niciun motiv de îngrijorare, tu simți că nu îți mai oferă pasiunea de la început și în sinea ta îți este teamă că va fi atras de alte femei.

sursa foto: Hepta.ro